Christian Fredrik Kroepelien

Anestesilege, gastroenterologisk kirurg og generell kirurg

• Anestesiologi

Nei

Siste vurderinger av Christian Fredrik Kroepelien

Den beste gastrokirurgen

Klinikk: Volvat Oslo - Majorstuen Skrevet

Norges beste gastrokirurg.Han hjalp meg så jeg fikk hjelp for mine plager. Alle skulle vært som han. Faglig sterk og veldig hyggelig..

En DYKTIG kirurg!

Klinikk: Volvat Oslo - Majorstuen Skrevet

En hyggelig og dyktig kirurg som ga meg livet tilbake med en operasjon ingen sa kunne bli gjort. Kroepelien klarte det. En suksessfull brokk og diastasis recti laparoskopisk operasjon, med hauger av sammenvoksninger. Anbefaler han på det sterkeste!!

Følte meg ivaretatt

Klinikk: Volvat Oslo - Majorstuen Skrevet

Kan ikke bli mer fornøyd både med lege og andre ressurspersoner. Effektivt, kort ventetid, god informasjon, hyggelige folk i resepsjon, sykepleiere, apotek osv. samt en lege som tar seg god tid uten å stresset. Man føler seg generelt godt ivaretatt; noe som gir trygghet før og etter behandling/operasjon.

En hjelpende livbøye

Klinikk: Volvat Oslo - Majorstuen Skrevet

Fem soleklare stjerner i margen og stor takk til kirurgspesialisten med stort hjerte som så hele meg og ikke bare en mental og fysisk diagnose.

Etter et litt uheldig opplevelse ved et større sykehus kom jeg tilfeldig til Christian Fredrik Kroepelien med et forhøyet tryggingsbehov. Jeg opplevde å bli møtt med faglig klar tale, kirurgisk ekspertise og tilgjengelighet langt over forventning. Mine turer til Vovat gikk fra fryktstadiet til stadig mer indre ro grunnet hans tillitsfulle genuine omtanke og profesjonalitet. Han har vært en bauta for meg de siste fem månedene. En krevende livssituasjon har blitt overvunnet takket være dette tilfeldige lykketreffet. Kan trygt anbefales.

Kunnskapsrik, hyggelig og tillitsfull

Klinikk: Volvat Oslo - Majorstuen Skrevet

Dr. Kroepelien er alltid hyggelig å komme til. Han er svært kunnskapsrik, dyktig, hyggelig og tillitsfull. Han tar seg tid til å lytte.