Ingo Spauke
Opplevde kirurgen som meget hyggelig og kunnskapsrik. Han tok seg god tid til å lytte og svare på alle mine spørsmål.
Selve operasjonen gikk veldig bra og jeg er fornøyd med oppfølgingen jeg fikk.
Valgte Aleris fordi jeg ikke har følt meg ivaretatt hos andre enn en eneste fastlege tidligere. Konsultasjonen varte i 5 minutter. En kan trygt si at jeg angrer meg nå. Jeg forsøkte å stille spørsmål, men hver gang jeg fikk stilt et ble det så og si avfeid eller ignorert. Sjelden har jeg blitt mer demotivert enn etter et besøk hos Spauke. Det kan godt hende han har mye kunnskap i sitt felt, det betviler jeg ikke. Pasientkontakt ser det derimot ut til at han har lagt minimal innsats i å mestre. Følte meg dårlig behandlet, han snakket egentlig bare over meg. Videre tenker jeg i ettertid at hvis jeg hadde vært i hans posisjon ville jeg uavhengig av situasjon/undersøkelsesresultat forsøkt å informere pasienten så godt som mulig ut fra omstendighetene- slik at pasienten ikke ender opp som meg- med null utbytte i informasjon.
Arrogant lege, som ikke tok seg god tid til meg som pasient. Fikk ingen god forklaring på plan videre, og virket som han var i et hastverk. Har ikke følt meg så lite ivaretatt av helsepersonell noen gang. Gikk ut dørene med like mange spørsmål som da jeg ankom.
Sjeldent har jeg blitt møtt av en mer arogant, uvennlig, uhjelpsom og u-lyttende behandler enn Ingo Spauke. Det var spild av tid å dra, tross konsultasjonen bare varte 5min. Og det var især spild av ventetiden hvor jeg har sett frem mot denne timen.