Tiberiu Nicodemus
- Indremedisin
Offentlig avtale
Vurderingsvarsel
Bestill time
Utrolig fornøyd. Kunne ikke vært bedre. Dyktig lege og sykepleier.
Hvis det hadde vært mulig, ville jeg gitt 100 stjerner.
Behandling smertefri, selv uten bedøvelse.
En slik undersøkelse er noe de fleste gruer seg litt til. Det gjorde jeg også da jeg hadde en litt dårlig opplevelse fra før, selv med smertelindring under undersøkelsen var det vondt den gangen. Men dr Nicodemus var utrolig flink og det var totalt smertefritt. Han forklarte alt under hele undersøkelsen som jeg kunne følge med på skjerm. Fastlegen din kan henvise direkte.
Anbefales på det varmeste!
Anbefales på det sterkeste. Jeg hadde dårlig erfaring med koloskopi fra før og gruet meg til denne undersøkelse. Denne gangen fikk jeg helt annen opplevelse. Undersøkelsen var smertefri og jeg trengte ingen bedøvelse. Legen var forsiktig, tok seg god tid , og jeg fikk bra informasjon underveis. Følte meg trygg.
Dette har jeg gjort mange ganger , på Tønsberg sykehus , og i Oslo , og ingen av dem har vært så rolige og flinke . Så dette stede er og anbefale , mvh [Navn fjernet av moderator]
Kan på det varmeste anbefale dr. Nicodemus. Følte meg godt ivaretatt og alt var profosjonelt. Renslig, lyse og trivelige lokaler med alt på stell. Vil mer enn gjerne bruke han hvis behovet melder seg.