Tiberiu Nicodemus

- Indremedisin
Offentlig avtale
Vurderingsvarsel
Bestill time
Tok gastokopi 24 aug. Ble godt mottat,veldig godt forklart hva som skullle skje,både før og mend undersøkelse pågikk. Da jeg var ferdig tok begge seg godt tid til å forklare veien videre. Så var jeg tilbake 8 sept for koloskopi. Ble nok 1 gang møtt veldig positivt,ikke noe stress, godt forklart om hva som skulle skje. Selve undersøkelsen var litt ubehagelig til tider, men da stoppet de opp så jeg fikk roet meg. Noe annet jeg satte pris på, var at de hadde en humor som fikk deg til å slappe av og tenke på noe annet,
Meget fornøyd med konsultasjonen. Stor opplevelse av trygghet, ivaretakelse, informasjon og grundig gjennomgang av undersøkelsen.
Hyggelig, beroligende, flink til å forklare hva han gjør og hvorfor. Han var forsiktig og hensynsfull. Jeg følte meg ivaretatt.
En meget overraskende - posetiv opplevelse - har foretatt undersøkelsen tidligere med mye smerter og behov for smertestillende midler - denne gangen slapp jeg det . Veldig hyggelig lege og assistent , flink til å forklare underveis og tok seg god tid . Han benyttet et annet type utstyr , som han forklarte om , og dette medvirket til at undersøkelsen var nesten smertefri . Tusen takk 👍
hyggelig og kunnskapsrik lege som snakket om hva som skjedde under undersøkelsen. Har tatt sånn undersøkelse flere ganger før, men for første gang opplevde jeg ikke smerter, og det var veldig lite ubehag. Anbefales videre