Profilbilde av gastroenterolog og indremedisiner Tiberiu Nicodemus

Autorisasjon (2010)

Offentlig avtale

Nei

Siste vurderinger av Tiberiu Nicodemus

Trygg og avslappet stemning.

Klinikk: Privatklinikken i Skien Skrevet

Profft, avslappet og hyggelig helt fra jeg ble hentet på venterommet. Legen og sykepleieren var lette å snakke med og det ble faktisk en super interessant opplevelse. Legen var dyktig, slik at det ikke opplevdes ubehagelig. Han forklarte hele tiden underveis på en spennende og humoristisk måte. Kommer du hit er dette virkelig ikke noe å grue seg til.

Meget godt

Klinikk: Privatklinikken i Skien Skrevet

Sitter igjen med en stor grad av takknemlighet. Undersøkelsen hos Dr Nicodemus var både hyggelig og svært lærerik, samt at han ga en meget trygg og profesjonell behandling. Anbefales!

Superb!

Klinikk: Privatklinikken i Skien Skrevet

Dette var en positiv opplevelse! En utrolig hyggelig, kunnskapsrik, profesjonell lege, som var oppriktig engasjert i yrket sitt og meg som pasient, sitt ve og vel. Anbefales virkelig på det varmeste!

Sånn skal det være!

Klinikk: Privatklinikken i Skien Skrevet

Grei forhåndsinformasjon gjorde det enkelt å forberede seg til koloskopien. Jeg ble vennlig tatt imot i lyse og trivelige lokaler, og fra første stund følte jeg meg godt ivaretatt.

Gjennomføring av koloskopien ga inntrykk av en lege som kunne sitt fag. Jeg opplevde undersøkelsen som grundig og profesjonelt gjennomført. Jeg merket lite smerter og så godt som hele tarmen ble nøye undersøkt.

Gjennom undersøkelsen ble jeg orientert om hva som skjedde på en klar og tydelig måte – forsiktig krydret med en passende mengde humor.
Både lege og sykepleier var lette å snakke med – både før, under og etter undersøkelsen. Bra!

Seriøs aktør, informativ og ryddig.

Klinikk: Privatklinikken i Skien Skrevet

Oppfattet mottaket, informasjonen, undersøkelsen og tilbakemeldingen ryddig og strukturert. Fremstår kunnskapsrik og profesjonell. Pasienten blir ivaretatt på en forbilledlig måte.