Profilbilde av plastikkirurg Hilde Bjærke

Hilde Bjærke

Profilbilde av plastikkirurg Hilde Bjærke
Plastikkirurg

Om

Hilde Bjærke er en anerkjent spesialist i plastikkirurg og har over 20 års erfaring innen feltet. Hun har en bred plastikkirurgisk bakgrunn, med spesiell kompetanse innen ansiktskirurgi. Hilde er kjent for sitt fokus på å skape naturlige og estetisk tiltalende resultater for sine pasienter.

Som overlege ved Rikshospitalet hadde Hilde ansvar for rekonstruksjon av pasienter med ansiktslammelse, en oppgave som krever stor presisjon og detaljert kunnskap om muskel- og nervestrukturer i ansiktet. I tillegg har hun erfaring fra ulike avdelinger, inkludert Hjertekirurgisk avdeling og Transplantasjonskirurgisk avdeling, noe som har gitt henne en bred kirurgisk kompetanse.

Hilde utfører blant annet øyelokksoperasjoner, ansiktsløft, panneløft og halsløft.

Hilde er medlem av Den norske legeforening,Norsk Plastikkirurgisk Forening og American Society of Plastic Surgeons.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (1999)

Offentlig avtale

Nei

Hilde Bjærke er plastikkirurg i Oslo

Siste vurderinger av Hilde Bjærke

Et friskere og yngre blikk

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

I flere år følte jeg meg sliten og uopplagt rundt øynene. Tunge øyelokk og mange små rynker i huden under øynene gjorde at jeg knapt kjente meg selv igjen i speilet. Etter anbefalinger fra en venn i bransjen valgte jeg å oppsøke Hilde Bjærke ved Cosmo Clinic, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med avgjørelsen!

Fra første stund følte jeg meg trygg og ivaretatt. Hilde ga meg grundig informasjon, og hennes ærlige, profesjonelle og omsorgsfulle tilnærming gjorde at jeg stolte fullt og helt på hennes anbefalinger. Jeg gjennomførte en øyelokkoperasjon kombinert med C02-laserbehandling under øynene, og resultatet har overgått alle mine forventninger.

Nå ser jeg frisker og mer våken ut enn jeg har gjort på mange år. Følelsen av å endelig kjenne seg igjen i speilet er fantastisk, og mange påpeker at jeg ser 20 år yngre ut!

Jeg anbefaler Hilde Bjærke og Cosmo Clinic på det varmeste. Tusen takk for et fantastisk resultat!

Fantastisk resultat - jeg stråler igjen!

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet etter min facelift og halsløft! Fra første konsultasjon fikk jeg grundig og forståelig informasjon, noe som ga meg stor trygghet før inngrepet. Oppfølgingen har vært eksepsjonell, og jeg har følt meg godt ivaretatt hele veien.

Resultatet overgår mine forventninger – jeg ser en friskere og mer opplagt versjon av meg selv i speilet hver dag, og det gjør meg så glad! Tusen takk for fantastisk håndverk og omsorg. Jeg anbefaler denne klinikken og kirurgen på det varmeste til alle som vurderer en lignende behandling.
[navn fjernet av moderator]

Utrolig fornøyd

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Sterk referanse fra en venninne og ellers grundig leting på nettet gjorde at jeg valgte øyelokkoperasjon hos Hilde Bjærke. Jeg er svært fornøyd. Hilde er profesjonell til fingerspissene, god til å informere og ikke minst hyggelig å komme til. Jeg følte meg trygg i prosessen og under behandlingen, og gir mine beste anbefalinger!

Fantastisk kirurg

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg kan vel egentlig ikke beskrive hvor trygg man føler seg i hendene på Hilde Bjærke. Fikk utført ett hals og ansiktsløft og hele prosessen gikk over all forventning. Resultatet er nesten ikke til å tro , må gni meg i øynene når jeg ser hva hun har fått til . 15 år er tatt bort og jeg ser ut som 40 igjen ( er 55 år) . Mye bedre enn jeg noen gang kunne forestilt meg. Lite vondt og ingen komplikasjoner. Tusen takk til Hilde Bjærke :-)

Superfornøyd

Facelift og halsløft.
Jeg anbefaler Hilde Bjerke og Cosmo clinic på det varmeste. Jeg er superfornøyd med resultatet, og har følt meg trygg og ivaretatt hele veien. Jeg valgte de beste👏😊
Tusen takk!