Profilbilde av plastikkirurg Hilde Bjærke

Hilde Bjærke

Profilbilde av plastikkirurg Hilde Bjærke
Plastikkirurg

Om

Hilde Bjærke er en anerkjent spesialist i plastikkirurg og har over 20 års erfaring innen feltet. Hun har en bred plastikkirurgisk bakgrunn, med spesiell kompetanse innen ansiktskirurgi. Hilde er kjent for sitt fokus på å skape naturlige og estetisk tiltalende resultater for sine pasienter.

Som overlege ved Rikshospitalet hadde Hilde ansvar for rekonstruksjon av pasienter med ansiktslammelse, en oppgave som krever stor presisjon og detaljert kunnskap om muskel- og nervestrukturer i ansiktet. I tillegg har hun erfaring fra ulike avdelinger, inkludert Hjertekirurgisk avdeling og Transplantasjonskirurgisk avdeling, noe som har gitt henne en bred kirurgisk kompetanse.

Hilde utfører blant annet øyelokksoperasjoner, ansiktsløft, panneløft og halsløft.

Hilde er medlem av Den norske legeforening,Norsk Plastikkirurgisk Forening og American Society of Plastic Surgeons.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (1999)

Offentlig avtale

Nei

Hilde Bjærke er plastikkirurg i Oslo

Siste vurderinger av Hilde Bjærke

nydelig opplevelse

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Hilde Bjærke leverte over forventning, selv om forventningen var skyhøy. Hun blir omtalt som best i Oslo på ansiktskirurgi. Fra første gang jeg kom til vurdering- til jeg så resultatet av operasjonen, har det vært en fryd å være pasient hos Hilde. Hun er dyktig, sterk og klar, og leverer resultater som er helt strålende. Cosmo Clinic har flinke og hyggelige ansatte, fine lokaler og tar vare på deg på en veldig god måte. Jeg anbefaler Hilde Bjærke og Cosmo Clinic på det varmeste!

Ekstremt dyktig, profesjonell og nøye

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Gjennomførte facelift og panneløft hos H. Bjærke. Jeg er 47 år, og hadde begynt å miste ansiktsformen min, samt hadde litt tunge øyebryn.

Resultatet ble helt nydelig og alt ser helt naturlig ut.

Synes Hilde er flink til å lytte og sammen med deg, finne ut hva som er best for deg.

Proffesjonell

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

For noen år tilbake var jeg svært skeptisk til plastikkirurgi og ville aldri gjettet at jeg ville bli ‘en av de’. Jeg har nå rundet 50 og har gjennomført både panneløft og ansiktsløft hos Hilde. Min største frykt var at jeg skulle se operert ut. Til dere som vurderer; Hilde har en genuin forståelse for pasientens ønske. Jeg følte at jeg ble hørt og at jeg kjente ro og trygghet gjennom hele prosessen. Jeg angrer ikke et sekund! Føler at jeg ser yngre og mer opplagt ut. Tusen takk, Hilde!

Mine beste anbefalninger!

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg har slitt med tunge øyelokk, og ble anbefalt Hilde og Cosmo Clinic av en bekjent. Jeg bor i Trøndelag, og tok første konsultasjon med Hilde på video-chat. Ble raskt trygg på at dette var riktig valg og booket time til øyelokkoperasjon.
På operasjonsdagen ble jeg mottatt med kjempegod service og hyggelige damer i klinikken. Det var ingen venting og jeg kom inn til Hilde presis.
Hilde var meget profesjonell og forklarte prosessen. Under selve operasjonen forklarte hun hele tiden hva hun gjorde, og det hele var en trygg og behagelig prossess. Ingen smerter i det hele tatt.
Jeg var forberedt og så for meg å ha blåe øyne og hovne opp i minst fire uker etter operasjon, men jeg var så og si ikke blå og hoven i det hele tatt!! Etter 5 dager var alle antydninger til hevelser og misfarginger borte.
Fikk fjernet stingene på fastlegekontoret mitt i Trøndelag, og jeg siterer sykepleieren: "I løpet av min 35 års karriere som sykepleier, har jeg ikke tall på hvor mange sting jeg har fjernet etter slike operasjoner, MEN jeg har ALDRI sett noe så pent arbeid". Perfekt resultat!
All ros til dyktige Hilde - jeg anbefaler henne på det sterkeste!!

Fantastisk resultat

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

I september 21 ble jeg operert. Nedre ansikt og halsløft. Jeg hadde undersøkt markedet på forhånd og valgte Hilde Bjærke og Cosmo clinic etter en anbefaling fra hudlege på Volvat.

Resultatet etter bare 1 mnd ble helt fantastisk bra. Jeg er så utrolig fornøyd med hele opplevelsen både før og spesielt etter operasjonen.
Jeg kan anbefale Hilde Bjærke på det varmeste. Hun utfører hva jeg vil si er små mirakler.