Profilbilde av plastikkirurg Hilde Bjærke

Hilde Bjærke

Profilbilde av plastikkirurg Hilde Bjærke
Plastikkirurg

Om

Hilde Bjærke er en anerkjent spesialist i plastikkirurg og har over 20 års erfaring innen feltet. Hun har en bred plastikkirurgisk bakgrunn, med spesiell kompetanse innen ansiktskirurgi. Hilde er kjent for sitt fokus på å skape naturlige og estetisk tiltalende resultater for sine pasienter.

Som overlege ved Rikshospitalet hadde Hilde ansvar for rekonstruksjon av pasienter med ansiktslammelse, en oppgave som krever stor presisjon og detaljert kunnskap om muskel- og nervestrukturer i ansiktet. I tillegg har hun erfaring fra ulike avdelinger, inkludert Hjertekirurgisk avdeling og Transplantasjonskirurgisk avdeling, noe som har gitt henne en bred kirurgisk kompetanse.

Hilde utfører blant annet øyelokksoperasjoner, ansiktsløft, panneløft og halsløft.

Hilde er medlem av Den norske legeforening,Norsk Plastikkirurgisk Forening og American Society of Plastic Surgeons.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (1999)

Offentlig avtale

Nei

Hilde Bjærke er plastikkirurg i Oslo

Siste vurderinger av Hilde Bjærke

Dyktig og profesjonelt

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Fikk utført panneløft hos Dr. Hilde Bjærke. Opplevde henne som trygg, kunnskapsrik og med svært gode ferdigheter. Fikk god veiledning i forkant og er glad jeg fulgte hennes anbefaling. Resultatet er blitt veldig bra og jeg er kjempefornøyd. Kan anbefale henne og klinikken på det varmeste.

Flott resultat

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg har fått utført hals og ansiktsløft hos Hilde Bjærke for litt over tre uker siden. Jeg må si at resultatet er over all forventning. Så takker så mye for resultatet og at jeg har blitt så godt tatt vare på :-.)
Kan anbefale henne og klinikken på det varmeste !!

Trygg - god kunnskap og kommunikasjon

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg har tatt facelift/hals løft hos Hilde Bjærke og bryst løft hos Thomas Berg. Er super fornøyd. Føler meg veldig fresh og ikke minst ung etter faceliften/halsløftet og bryst løftet. Hilde Bjærke er en meget flink kirurg som går helt in i arbeidet sitt og har tatt frem det beste hos meg både før og etter operasjonen. Jeg mener at hun må være den beste på hals løft, da dette, hva jeg forstår ikke er lett at få til. Jeg er super fornøyd med mitt resultat Tenk jeg hadde nesten ikke noen blåmerker i ansiktet! Bare et litet blåmerke i tinningen som jeg kunne se. Det sier alt om hvor dyktig hun er! Jeg har heller aldri hatt så pene bryster som jeg har i dag, er super fornøyd med mine nye bryst. Thomas Berg var også flink med at se hva som passet meg best. Jeg følte meg meget godt ivaretatt både føre og etter operasjon. Hele opplevelsen har Jeg følt at jeg har vært i gode og trygge hender av både Hilde, Thomas ,narkoselege, sykepleiere m.m. Ja, visst var jeg spent både føre, under og rett etter operasjon, men fikk da lugnende beskjed av erfarne leger og sykepleiere på området. Tusen takk! Jeg angrer ikke et sekund på at valget mitt falt på Hilde Bjærke og Thomas Berg hos Cosmo Clinic og Anbefaler dem på det det sterkeste!

En trygg og flink lege

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Hilde tryller med kniven. Jeg har følt meg trygg og ivaretatt under hele prosessen. Og utrolig fornøyd med resultatet etter hals og ansiktsløftning. Anbefales varmt.

Seriøst firma og veldig profesjonell kirurg

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Fikk utført ansikt og halsløft og er nå 10 dager inn i rekreasjonstiden. Ser veldig bra ut. God oppfølging hele veien. Kan anbefales.