Profilbilde av plastikkirurg Hilde Bjærke

Hilde Bjærke

Profilbilde av plastikkirurg Hilde Bjærke
Plastikkirurg

Om

Hilde Bjærke er en anerkjent spesialist i plastikkirurg og har over 20 års erfaring innen feltet. Hun har en bred plastikkirurgisk bakgrunn, med spesiell kompetanse innen ansiktskirurgi. Hilde er kjent for sitt fokus på å skape naturlige og estetisk tiltalende resultater for sine pasienter.

Som overlege ved Rikshospitalet hadde Hilde ansvar for rekonstruksjon av pasienter med ansiktslammelse, en oppgave som krever stor presisjon og detaljert kunnskap om muskel- og nervestrukturer i ansiktet. I tillegg har hun erfaring fra ulike avdelinger, inkludert Hjertekirurgisk avdeling og Transplantasjonskirurgisk avdeling, noe som har gitt henne en bred kirurgisk kompetanse.

Hilde utfører blant annet øyelokksoperasjoner, ansiktsløft, panneløft og halsløft.

Hilde er medlem av Den norske legeforening,Norsk Plastikkirurgisk Forening og American Society of Plastic Surgeons.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (1999)

Offentlig avtale

Nei

Hilde Bjærke er plastikkirurg i Oslo

Siste vurderinger av Hilde Bjærke

Hals og ansiktsløft

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Etter mange runder og anbefaling av en venn ble ikke valget vanskelig. I og med at dette er i ansikt så må man trene lenge for å være trygg og kunne gjøre en god jobb slik som Hilde har gjort. Det ble fantastisk og jeg klarte ikke holde tårene tilbake ved første kontroll. Jeg reiste fra Tromsø for å gjøre dette hos den beste. Tusen takk Hilde du har gjort en strålende jobb og det ser fantastisk ut. Har ikke hatt noe problemer eller vondt etterpå.

Kunnskapsrik og dyktig

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Etter flere år med misnøye over dobbelthake, bestemte jeg meg for å gjøre noe med denne og fikk anbefalt Dr.Hilde Bjærke på Cosmo Clinic. Ved 1 konsultasjon fikk jeg god informasjon om inngrepene fra a-å, om hva som måtte til for godt resultat, hva jeg kunne forvente og ikke og om risiko. Etter å ha tenkt meg litt om, bestilte jeg tid for operasjon.Ble svært godt tatt imot av alle involverte fra ankomst til avreise, blide og hyggelige og omsorgsfulle alle sammen. Fikk god informasjon underveis og følte meg godt ivaretatt og trygg. Opplevde ansatte som drevne og dyktige. Ble svært godt ivaretatt da jeg nok ikke tåler morfin så godt, men med litt væsketilførsel ble formen mye bedre. Resultat ble bedre enn forventet. Er så utrolig fornøyd med Hilde og teamet på Cosmo, at kan trygt anbefale til andre.

Trygg, - kunnskapsrik, hyggelig!

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg fikk gjort en ansiktsløft og et halsløft. Jeg fikk i forkant en meget god og grundig informasjon om inngrepet, samt en realistisk info om hva jeg kunne forvente.
Operasjonen gikk veldig fint, lite smerter etterpå.
Nå har jeg vært på kontroll 3 mndr etterpå,- jeg er meget godt fornøyd med Cosmo Clinique og Hilde som opererte meg,- flott resultat,- nydelig hals og en freshere utgave av meg selv

Veldig godt ivaretatt

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Har vært hos Hilde å tatt nedre ansikt og halsløft. Er såååå fornøyd både med resultatet og alt før og etter. Føler meg 15 år yngre. Alt er så ryddig å greit. Hun fikk meg både til å føle meg trygg og veldig godt ivaretatt. Tusen takk. Jeg har allerede bestilt panneløft hos Hilde.

Dyktig og ivaretakende

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg fyller 60 i år og gaven til meg selv var å endelig gjøre noe med dobbelthaken som har plaget meg i tretti år. Etter å ha lest anmeldelsene på legelisten valgte jeg kirurg Hilde Bjærke, noe jeg er svært glad for. Får stadig høre at jeg ser yngre ut og spørsmål om hva som har skjedd. Det er ikke mulig å se at jeg er blitt operert. Resultatet ble kjempebra, og arrene er usynlige. Jeg grudde meg til operasjonen, da jeg tidligere er blitt svært syk av narkose. Dette informerte jeg om på forhånd, og dette ble tatt hensyn til. For første gang våknet jeg etter en narkose og følte meg i fin form. Jeg har heller ikke hatt smerter etter operasjonen. Den andre dagen hadde jeg en liten blødning på halsen, og var derfor innom for sjekk og fikk hjelp med dette. Jeg følte meg svært godt ivaretatt både før, under og etter operasjonen. Hilde Bjærke ga god informasjon og var lett å få tak i på telefon da jeg hadde spørsmål etter operasjonen. Jeg opplevde alle ved Cosmo Clinic som svært serviceminded og anbefaler dem varmt! Hilde Bjærke er en svært dyktig kirurg.