Profilbilde av plastikkirurg Hilde Bjærke

Hilde Bjærke

Profilbilde av plastikkirurg Hilde Bjærke
Plastikkirurg

Om

Hilde Bjærke er en anerkjent spesialist i plastikkirurg og har over 20 års erfaring innen feltet. Hun har en bred plastikkirurgisk bakgrunn, med spesiell kompetanse innen ansiktskirurgi. Hilde er kjent for sitt fokus på å skape naturlige og estetisk tiltalende resultater for sine pasienter.

Som overlege ved Rikshospitalet hadde Hilde ansvar for rekonstruksjon av pasienter med ansiktslammelse, en oppgave som krever stor presisjon og detaljert kunnskap om muskel- og nervestrukturer i ansiktet. I tillegg har hun erfaring fra ulike avdelinger, inkludert Hjertekirurgisk avdeling og Transplantasjonskirurgisk avdeling, noe som har gitt henne en bred kirurgisk kompetanse.

Hilde utfører blant annet øyelokksoperasjoner, ansiktsløft, panneløft og halsløft.

Hilde er medlem av Den norske legeforening,Norsk Plastikkirurgisk Forening og American Society of Plastic Surgeons.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (1999)

Offentlig avtale

Nei

Hilde Bjærke er plastikkirurg i Oslo

Siste vurderinger av Hilde Bjærke

Trygg og kunnskapsrik

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg fikk et kinn og hals løft hos Hilde Bjærke og er super fornøyd. Mottakelsen jeg fikk var veldig informativ og skapet en trygghet og ro før inngrepet.Jeg hadde lite smerter etter operasjon og er super fornøyd med resultatet. Jeg fikk veldig lite blåmerker og kunne være på jobb allerede etter to uker. Jeg er veldig fornøyd med at jeg fremdeles ser ut som "meg" og får nå etter tre uker høre at jeg ser mye yngre ut og at resultatet ser veldig naturlig ut. Jeg ble veldig godt ivaretatt og følte meg helt trygg gjennom hele prosessen. Hilde på Cosmo Clinic er en kunstner når det kommer til plastikkirurgi!

Svært erfaren kirurg og naturlig resultat

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg fikk utført laser-operasjon på nedre øyelokk i februar-21.

Kirurgens veldokumenterte erfaring var veldig viktig for meg, og denne gjenspeilte seg både i rådgivingen i forkant, og i resultatet - som ikke kunne blitt bedre. Jeg er så utrolig glad for at jeg valgte å gjennomføre inngrepet, til tross for tvilen i forkant!

Jeg er 100% fornøyd og anbefaler dr. Hilde Bjærke og Cosmo Clinic på det varmeste.

Super dyktig, ærlig og tilstede

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

For 3 mnd siden fikk jeg utført halsløft, ansiktsløft, panneløft og nedre øyelokk med laser. Undersøkte kirurger grundig i forkant men det tok ikke lang tid fra samtale med Hilde Bjærke til jeg bestemte meg. Jeg er 58 år og ser minst 10 år yngre ut og det ser så naturlig og fint ut. Endelig fikk jeg gjort det. Jeg er superfornøyd!!

Tusen takk til en fantastisk dyktig kirurg Hilde Bjærke og alle de andre på Cosmo Clinic for trygg og god oppfølging før og etter operasjon.

Jeg vil anbefale Hilde Bjærke og Cosmo Clinic på det varmeste til alle som vurderer et kosmetisk inngrep.

Anbefales!

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Utrolig fornøyd med god informasjon og følelsen av å være ivaretatt både før, under og etter inngrep (hakeimplantat) Trivelig, dyktig og kan det hun prater om. Jeg vil helt klart anbefale henne og denne klinikken!

Trygg, meget dyktig og hyggelig

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg gjennomførte øyelokksoperasjon hos Hilde Bjærke ved Cosmo Clinic i februar. Følte meg veldig godt ivaretatt både før, under og etter operasjonen. Det ble perfekt symmetri på øyelokkene og jeg kjempefornøyd med resultatet. Anbefaler Hilde på det sterkeste.