Profilbilde av plastikkirurg Hilde Bjærke

Hilde Bjærke

Profilbilde av plastikkirurg Hilde Bjærke
Plastikkirurg

Om

Hilde Bjærke er en anerkjent spesialist i plastikkirurg og har over 20 års erfaring innen feltet. Hun har en bred plastikkirurgisk bakgrunn, med spesiell kompetanse innen ansiktskirurgi. Hilde er kjent for sitt fokus på å skape naturlige og estetisk tiltalende resultater for sine pasienter.

Som overlege ved Rikshospitalet hadde Hilde ansvar for rekonstruksjon av pasienter med ansiktslammelse, en oppgave som krever stor presisjon og detaljert kunnskap om muskel- og nervestrukturer i ansiktet. I tillegg har hun erfaring fra ulike avdelinger, inkludert Hjertekirurgisk avdeling og Transplantasjonskirurgisk avdeling, noe som har gitt henne en bred kirurgisk kompetanse.

Hilde utfører blant annet øyelokksoperasjoner, ansiktsløft, panneløft og halsløft.

Hilde er medlem av Den norske legeforening,Norsk Plastikkirurgisk Forening og American Society of Plastic Surgeons.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (1999)

Offentlig avtale

Nei

Hilde Bjærke er plastikkirurg i Oslo

Siste vurderinger av Hilde Bjærke

Flotte lokaler med bra beliggenhet og erfarne hyggelige leger.

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg gikk til Hilde og tok panne face og hals. Jeg blev veldig fornøjd! Det blev et veldig naturlig resultat,og føler meg som meg selv som en 15 år yngre utgave. Hilde var proff,å ærlig. Jeg følte meg hele tiden trygg og tatt vare på. Det er ingen som sett jeg gjort et så stort ingrep. Føler meg mye mindre dratt,og sliten. Jeg kan trygt anbefale Hilde som er proff,og lett at kommunisere med.

Trygg og dyktig

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg ble operert av Hilde Bjærke for to uker siden, der tok jeg panneløft og co2-laser under øynene. Hun var så god til å veilede i forkant, noe som gjorde meg trygg i at jeg ville ta operasjonen. Underveis fulgte hun opp på alt jeg måtte lure på, og jeg ble utrolig godt ivaretatt. Og viktigst av alt; jeg er kjempe fornøyd med resultatet. Ser mye mer opplagt ut (uten å se verken operert eller overrasket ut) og spenningshodepinen er borte. Tusen takk😊

Dyktige fagfolk

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Voksen kvinne som har tatt ansikt og halsløft på Cosmoclinic november 2020. Hilde Bjærknes var kirurgen. Operasjonsteamet var proffe.
Dette var en flott opplevelse fra første konsultasjon til etter operasjon. Alle ansatte var svært imøtekommende og dyktige.
Operasjonen er vellykket og jeg har fått god oppfølging der jeg har hatt spørsmål.
Hilsen sykepleier

Profesjonell og trygg

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg ble operert på Cosmo Clinic av Dr Hilde Bjerke i høst. Jeg tok ansikts og halsløft samt laser under øynene. Jeg er strålende fornøyd med resultatet. Det samme gjelder for panneløft som jeg tok høsten 2019. Jeg ble ivaretatt på best mulig måte under hele prosessen - som igjen gjorde at jeg følte meg trygg. Tusen takk til Hilde og teamet på Cosmo Clinic. Anbefaler dere på varmeste.

Trygg og god klinikk

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg ble operert av Hilde Bjærke for to uker siden på cosmo Clinic, der tok jeg panneløft og laser behandling under og på siden av øynene. Rynkene og sinna rynka I panna er borte samt posene og rynkene under øynene er også forsvunnet. Jeg ser minst ti år yngre ut, jeg er kjempe fornøyd med resultatet.