Profilbilde av plastikkirurg Thomas Moe Berg

Thomas Moe Berg

Profilbilde av plastikkirurg Thomas Moe Berg
Plastikkirurg

Om

Thomas Berg er en anerkjent plastikkirurg, med doktorgrad og bred erfaring fra både Rikshospitalet og Uppsala. Hans omfattende kompetanse innen brystkirurgi, fettsuging og fett-transplantasjoner, samt bukplastikker, gjør ham til ledende ekspert på kroppsformende inngrep.

Thomas Berg er kjent for sitt smittende humør og sin evne til å få pasienter til å føle seg trygge og ivaretatt. Hans unike kombinasjon av solid faglig kunnskap og en positiv, empatisk personlighet har gjort ham til en høyt verdsatte plastikkirurg blant pasienter.

Når du velger Thomas Berg som din plastikkirurg, kan du være trygg på at du er i trygge og kompetente hender.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (2003)

Thomas Moe Berg er plastikkirurg i Oslo

Siste vurderinger av Thomas Moe Berg

Den beste!

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg er seks måneder post op og har gjennomgått en full bukplastikk med flankeløft og stramming av magemuskler, og kan ikke få rost Dr. Thomas Berg nok.

Han er rett og slett magisk! Fra første konsultasjon følte jeg meg ivaretatt og trygg, og resultatet har overgått alle mine forventninger. Stingene er så presist sydd at de nesten ikke synes. Jeg visste ikke at man kunne sy med en slik presisjon.

Jeg var på konsultasjon hos totalt fire kirurger før valget falt på Thomas.

Thomas kombinerer en utrolig faglig dyktighet med en oppriktig omsorg for sine pasienter. Jeg kan anbefale ham på det varmeste til alle som vurderer lignende inngrep.

Over all forventning!

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg har hatt en enestående opplevelse med Thomas Berg og Cosmo Clinic. Etter grundig research i forkant valgte jeg å gå hit, og det valget har jeg ikke angret på et eneste sekund.

For tre uker siden gjennomførte jeg en brystforstørrelse, og resultatet har virkelig overgått alle mine forventninger! Hele prosessen var både behagelig og smertefri, og jeg opplevde minimalt ubehag etterpå – Paracet var alt jeg trengte.

Thomas Berg er en lege som setter av tid til høre på deg og alle spørsmålene du skulle ha, og han tar seg god tid til å forklare alt som trengs.

Anbefales på det sterkeste– 10/10!

Trygg og kunnskapsrik

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Thomas Berg opererte meg i sommer, og jeg følte meg så godt ivaretatt av han og alle på klinikken fra begynnelse til slutt! Anbefales virkelig på det varmeste!

Utrolig dyktig kliniker med varm og empatisk tilnærming til pasientene

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg fikk anbefalt Dr.Berg av en god venninne. Hennes utelukkende positive erfaring ble raskt bekreftet. Jeg ble møtt på en tillitsvekkende og veldig hyggelig måte. Jeg satte særlig pris på veiledning og kyndige råd i forbindelse med valg av størrelse på brystprotesene. Resultatet av brystforstørrelsen var over all forventning. Mine gamle proteser ble fjernet, og de nye gav bokstavelig talt kroppen min et løft. Rekonvalesensen var helt uproblematisk. Man føler seg svært godt ivaretatt i hele prosessen. Dr.Berg anbefales på det varmeste.

Anbefales

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Han varmt anbefale Thomas Berg! Fantastisk dyktig, hyggelig og trygg kirurg. Ble operert av han i august. Gjorde mye research og så glad jeg valgt han. Resultatet er amazing! Kommer til å gå til han igjen ved andre operasjoner.