Profilbilde av plastikkirurg Thomas Moe Berg

Thomas Moe Berg

Profilbilde av plastikkirurg Thomas Moe Berg
Plastikkirurg

Om

Thomas Berg er en anerkjent plastikkirurg, med doktorgrad og bred erfaring fra både Rikshospitalet og Uppsala. Hans omfattende kompetanse innen brystkirurgi, fettsuging og fett-transplantasjoner, samt bukplastikker, gjør ham til ledende ekspert på kroppsformende inngrep.

Thomas Berg er kjent for sitt smittende humør og sin evne til å få pasienter til å føle seg trygge og ivaretatt. Hans unike kombinasjon av solid faglig kunnskap og en positiv, empatisk personlighet har gjort ham til en høyt verdsatte plastikkirurg blant pasienter.

Når du velger Thomas Berg som din plastikkirurg, kan du være trygg på at du er i trygge og kompetente hender.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (2003)

Offentlig avtale

Nei

Thomas Moe Berg er plastikkirurg i Oslo

Siste vurderinger av Thomas Moe Berg

Trygt og estetisk

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Bukplastikk m sider ( flanker) i sommer . Resultat over all forventning . Thomas Berg har gjort en fantastisk jobb ; nå bedre enn tidlig ungdommens vår!!🙏

Veldig fornøyd!

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Fra første møte følte jeg meg godt ivaretatt og i trygge hender. Thomas var svært dyktig, tok seg tid til å lytte til mine ønsker og ga ærlige, grundige svar på alle spørsmålene mine.

Under konsultasjonen fikk jeg god informasjon om de ulike alternativene, og 3D-bildene samt før/etter bilder gjorde det enklere å visualisere det endelige resultatet. På selve operasjonsdagen ble jeg møtt av et omsorgsfullt team, som sørget for at jeg følte meg komfortabel og avslappet gjennom hele prosessen. Thomas svarte på alle spørsmål via telefon og SMS. Jeg er veldig fornøyd!

Kvalitet i alle ledd!

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Nå har det gått ett år siden jeg tok bukplastikk og byttet implantater i brystene hos Thomas og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Resultatet er mye penere enn jeg kunne drømt om og ikke minst så kjenner jeg at magen er «påskrudd» igjen (hadde stor diastase etter 2 graviditeter) Arrene er nesten borte og alt ser veldig pent og naturlig ut (som jeg ønsket) Thomas var trygg, ga mye god info før omgrepet og har fulgt meg opp på en god måte. Verdt hver eneste krone! Kommer definitivt tilbake i fremtiden om jeg skal gjøre noe annet! Anbefales på det varmeste!

Resultat over all forventning

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Er 3 mnd post op etter brystimplantat og resultatene er over all forventning! Var på konsultasjon hos forskjellige kirurger, men når jeg kom til Thomas visste jeg med en gang at det var det riktige. Jeg ønsket naturlige implantater som passer kroppen min og han valgte absolutt riktig størrelse for meg! Han forklarte ikke bare det positive, men var også veldig ærlig med komplikasjoner som kunne skje. Det ble satt av 1t til konsultasjon så man føler virkelig at han hører på deg og vil forstå dine ønsker. 3D bildene hjalp også veldig til å forstå hva jeg kunne forvente. Jeg følte meg veldig trygg og ivaretatt. Utrolig flinke sykepleiere som tok vare på meg på operasjonsdagen. Thomas ringer dagen etter og svarer raskt på e-post dersom det skulle være noe. Anbefaler virkelig Thomas, visste aldri at kroppen min kunne se slik ut. Bedre enn forventet - Wow!!

En behagelig og dyktig kirurgi

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Har tatt brystløft hos Thomas Berg og er kjempefornøyd. Han er en utrolig flink og dyktig kirurgi. Du blir godt tatt vare på under hele behandlingen. Kan anbefale han på det varmeste. Tusen takk Thomas 🫶🏼