Profilbilde av plastikkirurg Thomas Moe Berg

Thomas Moe Berg

Profilbilde av plastikkirurg Thomas Moe Berg
Plastikkirurg

Om

Thomas Berg er en anerkjent plastikkirurg, med doktorgrad og bred erfaring fra både Rikshospitalet og Uppsala. Hans omfattende kompetanse innen brystkirurgi, fettsuging og fett-transplantasjoner, samt bukplastikker, gjør ham til ledende ekspert på kroppsformende inngrep.

Thomas Berg er kjent for sitt smittende humør og sin evne til å få pasienter til å føle seg trygge og ivaretatt. Hans unike kombinasjon av solid faglig kunnskap og en positiv, empatisk personlighet har gjort ham til en høyt verdsatte plastikkirurg blant pasienter.

Når du velger Thomas Berg som din plastikkirurg, kan du være trygg på at du er i trygge og kompetente hender.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (2003)

Offentlig avtale

Nei

Thomas Moe Berg er plastikkirurg i Oslo

Siste vurderinger av Thomas Moe Berg

Dyktig, ærlig og flink

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg kom til Thomas Berg, etter å ha lest flere gode anmeldelser om han. Jeg har hatt tubulære bryst med stor sideforskjell på mine bryster helt siden 14-årsalderen og bestemte meg som 30-årig tobarnsmamma å få fikset oppi dette som har plaget meg opp gjennom hele min ungdom. Jeg har slitt med å gå med badetøy, kjoler, og faktisk ja en helt vanlig t skjorte, eller å gå uten BH. Da jeg møtte Thomas Berg, og nevnte mitt ønske og mine utfordringer jeg har hatt gjennom livet, ble jeg møtt med forståelse og med en positiv innstilling om at dette skal vi få til. Han foreslo og ta løft på det ene brystet, og fetttranplantasjon fra mage til det andre brystet som var mindre for å jevne ut de store forskjellene. Operasjonen var vellykket og jeg satt igjen med minimale smerter. Jeg har to like fine bryster nå. Jeg er SÅ fornøyd og så takknemlig for hva Thomas har fått til. Jeg er mest av alt imponert. Jeg er så glad jeg kan være komfortabel i all slags klær nå og blir glad hver gang jeg ser meg i speilet. Jeg gjemmer meg ikke bort lengre. Thomas Berg har endret livet mitt helt, og jeg er så glad. Er det en lege dere kan stole på og som er dyktig i faget sitt, så er det Thomas Berg!! Personalet på klinikken er så hyggelig og man blir godt ivaretatt både før, under og etter operasjonen. Cosmo Clinic anbefales på det sterkeste!

God rådgiver og fantastisk kirurg

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Fikk gode råd i hele prosessen, med en god forståelse for at beslutninger tar tid. Lyttet og var betryggende i rådene som ble gitt. Resultatet var over all forventning, selv om disse var veldig høye i utgangspunktet. Anbefales på det varmeste!

Fantastisk kirurg!

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Har tatt brystreduksjon og full bukplastikk hos Thomas Berg. Etter første konsultasjon var jeg ikke i tvil om at dette var riktig valg av kirurg for meg! Thomas er oppriktig, kunnskapsrik, dyktig og ærlig i forhold til hva som kan forventes i forhold til utgangspunkt. Her blir du sett og hørt og du er absolutt i de tryggeste hender!
All nervøsitet forsvant i det jeg møtte kirurgen- han er rolig og behagelig, du kan virkelig stole på hans kunnskap og erfaring!
Resultatet etter operasjon er over all forventning, og oppfølging i etterkant er upåklagelig! Thomas er oppriktig interessert i å følge deg tett opp som pasient! Kan bare gi mine aller beste anbefalinger til Thomas Berg og Cosmo Clinic!

Gir fantastiske resultater og trygghet gjennom hele prosessen

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Etter å ha fått barn har jeg i lengre tid slitt med delte magemuskler og det som kommer med det. I tillegg har jeg hatt naturlig store bryst som etter svangerskap har fått store heng og har utgjort en stor byrde i hverdagen, med blant annet store ryggsmerter.

Jeg har i flere år hatt lyst til å gjennomføre brystreduksjon og bukplastikk men har synes det var skummelt å operere - til jeg møtte Thomas.

Thomas utførte brystreduksjon og løft, samt full bukplastikk med sammensying av magemuskler og fettsuging på meg. Jeg kan bare ikke fått sagt nok fine ord om Thomas. Det var en glede å treffe han på konsultasjon, jeg følte meg så trygg og ivaretatt hele veien både av han og Cosmo Clinic. Jeg kunne ringe når som helst både før og etter operasjonen, Thomas svarer omtrent på minuttet.

For en person som har synes det er skummelt å operere så var dette en perfekt match. En virkelig kunnskapsrik og erfaren kirurg, som oppriktig bryr seg om å bidra til å øke livskvaliteten til mennesker.

Resultatet er over all forventning. Magen er flat - for første gang på så lenge jeg kan huske, brystene er kjempe fine og arrene kan nesten ikke ses. Etter operasjonen hadde jeg også en veldig fin og enkel rekonvalens. Ingen smerter, ingen smertestillende og ingen problematikk knyttet til noe. Etter 3 uker føltes det som om kroppen var healet.

Jeg anbefaler varmt Thomas Berg til andre som ønsker lignende inngrep og som trenger en forandring i liv og livskvalitet.

Her er du i trygge hender!

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg opererte full buk med sying av magemuskler og byttet ut gamle bryst proteser. Veldig fornøyd med resultatet og oppfølging i etterkant. Man blir alltid møtt med hyggelige, varme og dyktige folk hos Cosmo! Setter spesielt pris at man alltid kan ta kontakt hvis man lurer på noe i etterkant av operasjon. Thomas svarer alltid og det syns jeg har vært viktig når man er usikker på om det er normalt eller ikke det man opplever etter en operasjon! Anbefales på det sterkeste, her er du trygg!