Ann-Katrin Sophie Skeftruna

Øre-, nese-, halssykdommer

Autorisasjon (2012)

Offentlig avtale

Nei

Aleris Solsiden Trondheim Telefonnummer73 87 20 0073 87 20 ...
Innherredsveien 7D 7014 Trondheim
Ann-Katrin Sophie Skeftruna er øre-nese-hals-lege i Trondheim

Siste vurderinger av Ann-Katrin Sophie Skeftruna

Forferdelig

Klinikk: Aleris Solsiden Trondheim Skrevet

Det var nesten 2000 kr rett ut vinduet. Veldig ubehagelig lege som ikke lyttet til meg i det hele tatt og fikk meg til å føle meg veldig dum. Hadde lyst til å gråte når jeg gikk derfra. Trodde at det private skulle være et behagelig sted når man betaler så mye men der tok jeg feil gitt. Vil aldri tilbake til henne.

Ikke anbefalt

Klinikk: Aleris Solsiden Trondheim Skrevet

Jeg ønsket å få fjernet en mandelstein som har plaget meg over lengere tid, og som jeg ikke fikk klemt ut. Hun nektet å fjerne den fordi "den ville uansett ha kommet tilbake etterhvert". Mulig det, men det hadde tatt 5 min, og ville ha gitt meg en etterlengtet pause fra ubehaget.
Kommer aldrig tilbake!

God opplevelse, lytter og forklarer

Klinikk: Aleris Solsiden Trondheim Skrevet

Jeg var til oppfølging av søvnproblemer. Hun hadde god tid, var oppmerksom og lyttende. Forklarte de ulike alternativene på en god måte. Fremstod som vennlig og interessert. Absolutt en god opplevelse.

Dårlig behandling

Klinikk: Aleris Solsiden Trondheim Skrevet

Jeg følte meg ikke hørt da jeg hadde time hos Skeftruna. Jeg hadde bestilt meg time fordi jeg hadde hatt sår og vondt i nesen i noen uker, og hadde i tillegg hovnet opp over neseryggen noen dager før jeg bestilte time. Jeg fikk noen veldig uvanlige "diagnoser", slik som at nesen min sikkert vokste og at jeg derfor var hoven, og at jeg kanskje hadde en nerve i nesen som "spilte meg et puss" og at jeg derfor trodde at jeg hadde vondt, men egentlig ikke hadde det... Legen mente altså at jeg innbilte meg plagene og fikk meg til å føle meg som en hypokonder. Jeg fikk beskjed om å dra hjem å ta ibux.