Marit Catherine Orhagen
Veldig fornøyd med både operasjon og resultat. Følte alt sto til forventningene. Dyktig og ærlig kirurg.
Jeg fikk umiddelbart tillit til Orhagen. Hun virker dyktig, erfaren, ærlig, vennlig og forståelsesfull. Resultatet ble også svært godt - hun er en svært flink kirurg. Det som nødvendigvis måtte bli av arr kunne ikke blitt mindre, og er optimalt plassert. Hun var alltid tilgjengelig for nødvendig oppfølging. Følte meg veldig godt ivaretatt
Jeg kan anbefale henne på det varmeste.
Trevlig doktor som var tydlig med förväntat resultat och inte lovade något annat. Ingreppet gick som förväntat och personalen på Aleris är väldigt hygglig och känns kompetent. Slutresultatet blev väldigt nära det som var avtalat och jag är mycket nöjd.
Var til " oppstramming " av øvre og nedre øyelokk for en drøy uke siden...minimal misfarging av området rundt øynene. I dag er inngrepet omtrent ikke synlig.
Svært dyktig og presis lege, som jeg også ble anbefalt , av samme grunn....
Operasjonen ble veldig profesjonelt utført. God til å informere underveis, og var åpenbart veldig dyktig. Er særdeles fornøyd med resultatet, og rekonvalesensen gikk raskere enn antatt.