Mirza Jusufovic
Når man møter en lege som stadig kikker på klokka, viser med kroppsspråket sitt og nervøs lek med kulepennen at han bare vil få timen overstått, da er det virkelig best å finne en annen nevrolog. Det er dessverre svært skuffende å møte leger som kanskje kunne ha hjulpet, men som ikke vil. Jeg vil ikke spekulere i årsaken til manglende motivasjon, men denne legen burde gå i seg selv og vurdere om hen er i riktig yrke.
Går i dybden .Han er antagelig den beste nevrologen i Norge Han oppdaget noe ingen andre leger har sett Jeg er bare veldig takknemlig for at jeg fikk komme til en så fantastik flink nevrolog
Kjære dr. Mirza! Tusen takk for at du tok deg tid og viste innlevelse i en situasjon da min verden raste sammen. Med din empatiske kommunikasjon snudde du håpløshet til håp. Jeg anbefaler dr. Mirza Jusufovic varmt.
Meget bra. Tillitvekkend. Hørte på meg. Kommuniserte på en rolig og fin måte. Ga meg tydelig og god informasjon.
Mirza Jusukovic er en helt fantastisk neurolog. Tar seg veldig god tid, og er veldig resultat orientert. Jeg ble mye bedre. Anbefaler han