Ingrid Møller-Hansen
Var litt nervøs og spent, da det er første gang jeg er hos denne gynekologen. Jeg hadde noen få spørsmål, da jeg med alderen har det vanskeligere for å bli gravid. Følte spørsmålene mine ikke ble mottatt i det hele tatt, og en følelse av at gynekologen ikke forstod hvorfor jeg stilte spørsmålene som jeg gjorde. Følte meg rett og slett skikkelig dum, som gjorde resten av timen ubehagelig. Spurte om hun kunne sjekke eggleder og antall egg, underveis i undersøkelsen får jeg kun høre at «alt ser fint ut». Tidligere gynekologer jeg har vært hos har vært mye mer informerende og ofte kommentert eggleder, livmorhals etc. Skulle i tillegg ta en celleprøve som var ordentlig vond og ubehagelig, flere timer etter undersøkelsen har jeg fremdeles en form for smerte i underlivet.
Opplevelsen med hvordan gynekologen fremsto, mangel på informasjon og imøtekommenhet samt en ordentlig vond og ubehagelig undersøkelse (og smerter i ettertid) gjør at jeg ikke vil dra hit igjen. Ble ordentlig skuffet og lei meg, da jeg har vært veldig fornøyd med tidligere gynekolog som jobbet her.
Blir møtt med kommentar om at hun forstår ikke hvorfor hun har vært så grei å gi meg en time. Blir ikke møtt med forståelse, får ikke svar på enkelte spørsmål og sitter igjen med en vond følelse i etterkant, noe som er synd da jeg ventet lenge på timen og hadde gledet meg til å få hjelp..
Veldig imøtekommende. Evne til å vise at hun bryr seg. Helsesekretæren var det samme. Virkelig en gynekolog jeg vil anbefale.