Solveig Gjengedal
Offentlig avtale
Vurderingsvarsel
Bestill time
Bestill time
Jeg fik i maj foretaget en bryst forstørrelse med 200 ml. Solveig er en fantastisk og dygtig Kirug. Jeg følte mig så tryg gennem hele forløbet, og man kunne altid komme i kontakt med Solveig, hvis man havde spørgsmål, både før og efter operation. Jeg var meget i tvivl om størrelsen jeg skulle vælge, da jeg ikke ville have synligt store bryster. Kunne jeg vælge om, havde jeg lytte til Solveig, som vejledte mig til lidt større bryster.
Det er nu 6 måneder siden min operation, og mine bryster ser smukke og naturlige ud. Selv min mor, som var meget imod denne operation, synes det er de mest naturlige bryster hun har set.
Hvis man overvejer at få lavet bryster, så er dette det helt rigtige sted.
Har gjennomført brystreduksjon, og er så fornøyd! Jeg skulle bare ha gjort det mye før!
På første konsultasjon fortalte Dr. Gjengedal om inngrepet, og ga gode, faglige anbefalinger. Dette trygget meg på at inngrepet ville gå fint. Hun var opptatt av meg som pasient og at jeg skulle føle meg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Noe jeg følte fra start til mål! Jeg vil virkelig anbefale henne!