Profilbilde av generell kirurg og plastikkirurg Solveig Gjengedal

Solveig Gjengedal

Profilbilde av generell kirurg og plastikkirurg Solveig Gjengedal
Generell kirurg og plastikkirurg

Om

Solveig Gjengedal er en erfaren plastikkirurg og er også spesialist i generell kirurgi. Hun utfører et bredt spekter av plastikkirurgiske inngrep som brystløft, brystreduksjon, brystaugmentasjon, buk-, arm- og lårplastikk i tillegg til andre kosmetiske operasjoner. Hun er erfaren med brystrekonstruksjon etter brystkreft og rekonstruktiv behandling for hudkreft i ansikt med hudplastikker.

Solveig har arbeidet ved Ullevål, Rikshospitalet, Radiumhospitalet, Sykehuset Innlandet og Vestre Viken.

Hun har et solid fundament for å håndtere forskjellige kirurgiske problemstillinger med trygghet.

Solveig behandler mennesker i alle aldersgrupper og følger pasientene sine godt opp.

• Generell kirurgi
  • Plastikkirurgi

Autorisasjon (2005)

Offentlig avtale

Nei

Siste vurderinger av Solveig Gjengedal

Trygg og erfaren

Klinikk: Volvat Fredrikstad Skrevet

Jeg ble operert for tunge øyelokk av dr. Gjengedal og er veldig fornøyd med resultatet! Angrer bare på at jeg ikke fikk gjort dette tidligere! Jeg følte meg trygg og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

Veldig bra

Klinikk: Volvat Hamar Skrevet

Bra informasjon både i forkant og undervegs, god oppfølging i etterkant
Totalt veldig godt fornøyd med resultatet.

Trygg

Klinikk: Volvat Hamar Skrevet

Meget fornøyd. Meget kunnskapsrik og behagelig. Følger opp som avtalt. Forklarer situasjonen på en god og tydelig måte.

Behagelig og dyktig

Klinikk: Volvat Hamar Skrevet

Følte meg veldig godt i varetatt både før, under og etter operasjonen. Dyktig og nøyaktig, så jeg følte meg trygg hele vegen.
Og alle jeg var i kontakt med undervegs var gode på sitt felt.

Godt ivaretatt

Klinikk: Volvat Storo Skrevet

Først konsultasjon på Hamar, senere operasjon på Storo. Kom inn veldig fort til operasjon. Ble veldig godt ivaretatt på begge klinikkene. Dyktige fagfolk og en god behandler som ga meg god informasjon i firkant og fikk til et godt resultat for meg.