Zina Emami Kristiansen
Aldri følt meg så ivaretatt hos en tannlege før. Zina er utrolig dyktig, jeg kan ikke få skrytt nok av hun. Meget god til å berolige pasienter, dyktig i jobben sin og god oppfølgning i etterkant. Jeg har hatt to veldig omfattende operasjoner av visdomstenner. Hadde aldri klart det uten Zina.
Zina har så MYE kunnskap og gjør meg så trygg som pasient! Har tidligere utsatt behandlinger av tennene pga. tannlegeskrekk. Men hos Zina går ting enkelt og effektivt for seg, hun er tydelig og forklarer hele veien. Veldig betryggende! Og jeg gruer meg ikke til jeg skal tilbake. Fantastisk!
Vondt i tennene uten at det var noe i veien med hverken tennene eller røttene. Ble henvist til Zina fra min faste tannlege. Ble med en gang slått fast psoriasis artritt i kjeveleddet. Har hatt hudsykdommen i 35 år.
Kortisoninjeksjon i kjeveleddet og Botox i muskulaturen i ansiktet.
Jeg har fått et helt nytt liv!
Anbefales!
Jeg har vært hos Zina Kristiansen to ganger for å kirurgisk fjerne alle fire visdomstennene mine. Jeg har både tannlegeskrekk og sprøyteskrekk. Jeg ble ringt i forkant av operasjonene for informasjon og fortalte da om mine bekymringer. Jeg fikk komme litt tidligere før begge operasjonene, fikk ta beroligende og ble ekstremt godt tatt vare på. Hele personalet hadde veldig forståelse og empati for at en voksen kvinne kan være så redd. Zina og hennes team var veldig forståelsesfull, tok ekstremt hensyn og jeg følte meg veldig ivaretatt og kjempetrygg. Var ikke nervøs i det hele tatt for operasjon to fordi det gikk så fint første gang. Zina er også tilgjengelig når som helst etter operasjon for spørsmål etc. Dersom du har tannlegeskrekk, sprøyteskrekk etc. kan jeg på det varmeste anbefale Zina Kristiansen og hennes team i Homansbyen
Etter behandling i utlandet så pådro jeg meg en alvorlig infeksjon. Var til andre oralkirurger/tannleger , men de forsto ikke hva det var. Tannlege Spes Oralkirurgi Zina Kristiansen ga takket være god kompetanse en riktig diagnose med god forståelse av alvoret. Hun opererte meg allerede dagen etter og jeg ble straks bedre. Jeg er svært takknemlig.