Zina Emami Kristiansen

Oral-kirurgi og oralmedisin

Autorisasjon (1993)

Zina Emami Kristiansen er tannlege i Ullensaker og Oslo

Siste vurderinger av Zina Emami Kristiansen

Kjempe dyktig og empatisk tannlege

Klinikk: Oris Dental Homansbyen Skrevet
Pris

Fjernet fire visdomstenner hos Zina. Jeg var ganske nervøs før behandlingen, men Zina var utrolig forståelsesfull og betryggende og ingrepene gikk fort og smertefritt. Fikk svært god forklaring underveis og hadde også veldig lite hevelse og smerter i ettertid, så er strålende fornøyd. Kan absolutt anbefale Zina videre, spesielt til alle som er litt nervøse i forkant av behandlig.

Fantastisk dyktig og effektiv kirurg.

Pris

Zina er en fantastisk hyggelig oralkirurg, og jeg er mektig imponert over jobben hun gjorde for at jeg skulle føle meg trygg og ivaretatt. Hun fjernet to vanskeligstilte visdomstenner på kort tid, og jeg hadde ingen fysiske smerter under inngrepet. Anbefales på det sterkeste, spesielt om du er urolig for slike inngrep, da du blir så godt ivaretatt under Zina's ansvar.

Verdens beste oral kirurg!! Tusen takk Zina!!

Pris

Jeg er så lykkelig for å ha funnet verdens beste oral kirurg!!!
Hun er enormt kunnskapsrik og effektiv. Og hun er så til stede og møter deg og ser deg!! Hun forklarer og er entusiastisk i sitt arbeide. Hun er rett og slett helt unik. Jeg har blitt fulgt opp faglig og jeg føler at Zina virkelig tar vare på meg! Hennes kunnskap, effektive og pressisjonsfulle arbeid og hjertefølt oppfølging har gitt meg nye tenner!!
Med stor respekt og takknemlighet!

Suveren spesialist i oralkirurgi

Klinikk: Oris Dental Homansbyen Skrevet
Pris

Zina er en fantastisk dyktig spesialtannlege og har reddet meg flere ganger fra kompliserte odontologiske problemer. Har også en fantastisk evne til å diagnostisere og ikke minst å finne best mulig terapi. Etter år med tannlegeskrekk og utrygghet (fra skoletannlege-behandling for over 50 år siden der jeg følte jeg som lite barn var livredd) - er jeg nå utrolig godt ivaretatt og 100% trygg tross vanskelig kronisk sykdomsdiagnose kombinert med oralkirurgi og tann-implantatbehandling å gjøre. Må også si: Supre tannhelsesekretærer ved klinikken! Omsorgsfulle og meget dyktige.

Den beste til å fjerne visdomstenner

Pris

Effektivt og godt gjennomført. Veldig grundig tannlege, og hyggelig miljø. Fjernet 3 av mine 4 visdomstenner, og rettet opp den 4. som var blitt fjernet tidligere av annen tannlege med noe komplikasjon. Har gruet meg veldig tidligere til slike inngrep, men fikk veldig god behandling av Zina, og ble trygg på at dette ikke var like skummelt som jeg trodde før.