Sadia Nazir Khan

Oral protetikk

Autorisasjon (2003)

Sadia Nazir Khan er tannlege i Oslo

Siste vurderinger av Sadia Nazir Khan

Høyt anbefalt med god grunn!

Pris

Har gått til Sadia i noen år da jeg har hatt komplikasjoner med en tann fra liten av, hun kom høyt anbefalt fra tannlegehøyskolen for å ta seg av det estetiske og det med god grunn!

Sadia Khan

Pris

Jeg er super fornøyd med behandling jeg fikk fra tannlege Sadia Khan hun er veldig flink. Hun er en ærlig person og jobber ikke bare for å få penger, hun rører ikke friske tenner bare for å få penger som andre tannlege har gjort med meg før

Negativ opplevelse

Pris

Jeg måtte dessverre avslutte behandlingen hos Dr. Kahn etter flere forsøk på å finne en løsning på et komplisert problem. Det var mangel på grundig analyse, delvise løsninger uten vurdering av de samlede konsekvensene for helhetlig tannhelse, og lite fokus på pasientens ønsker. Hun svarte på mobilen under timen og forlot rommet for å ta seg av andre ting. Behandlingsplanen var ugjennomsiktig og dårlig kommunisert.

Faglig dyktig og empatisk.

Pris

Begynte hos tannlege Khan høsten 2022. Hun viste fort at hun er veldig faglig dyktig samtidig som hun har vært lydhør for mine ønsker. Hun har vært veldig informativ underveis. Jeg måtte trekke en god del tenner og har fått satt inn bro, kroner og protese
I overkjeven. Er stum av beundring over hvor flotte de nye tennene er,de er veldig bra tilpasset både i størrelse og farge. Måten tannlege Khan arbeider på er imponerende ikke bare pga dyktighet men også pga hvor behagelig og empatisk hun utfører arbeide. Spør om man har det bra osv. Kan anbefale tannlege Khan på beste. Hun har fått meg til og glede meg til tannlegetimene.
Mvh.( navn fjarnet av moderator)

Den beste tannlegen jeg har vært hos.

Pris

Sadia er trygg og rolig, og tar seg god tid, slik at man føler seg ivaretatt. Hun er nøye i arbeidet sitt, men likevel effektiv. Jeg er superfornøyd med Sadia, og vil forsette å bruke henne, samt anbefale henne til familie, venner og kolleger.