Om vurderingeneSiste vurderinger av Colosseum Tannlege Majorstuen
DYKTIG OG PROFESJONELL
Tannlege: Kyrre Grøstad SkrevetJeg hadde kirurgisk fjerning av visdomstann hos han, og det gikk veldig bra. Jeg er svært fornøyd med behandlingen. Han er en flink tannlege som jobber rolig og profesjonelt, og forklarer grundig hva han gjør underveis. Anbefales!!!
Veldig dyktig tannlege
Tannlege: Øystein Omland SkrevetAkkurat sånn her en tannlege bør være når man sliter med tannlegeskrekk og man først trenger å oppsøke en. Ikke at jeg har løpt ned tannlegekontorer i mitt liv, men av de jeg har vært hos er han her trolig nr 1.
Tenner
Tannlege: Astri Bjerke Syversen SkrevetSkånsom fiksing og vedlikehold av tennene mine. Ordnet effektivt en irriterende skap syre skade i en av de eldste mest brukte tannen.
Høyt anbefalt med god grunn!
Tannlege: Sadia Nazir Khan SkrevetHar gått til Sadia i noen år da jeg har hatt komplikasjoner med en tann fra liten av, hun kom høyt anbefalt fra tannlegehøyskolen for å ta seg av det estetiske og det med god grunn!
Sadia Khan
Tannlege: Sadia Nazir Khan SkrevetJeg er super fornøyd med behandling jeg fikk fra tannlege Sadia Khan hun er veldig flink. Hun er en ærlig person og jobber ikke bare for å få penger, hun rører ikke friske tenner bare for å få penger som andre tannlege har gjort med meg før