Sadia Nazir Khan
Både jeg og min datter har fått utrolig god hjelp av Tannlege Sadia. Jeg får inntrykk av at hun tilbyr behandling av den best mulig kvalitet, uten å overbehandle. Min venninne fikk helt nye tenner men jeg vil jo ha mine egne lengst mulig og det var godt å oppleve tannlegens støtte på det. Kvinne 60 år, med tannlegeangst.
Tannlegeskrekken har vært stor i alle år, men hos Sadia Khan (de siste 2 år) har jeg ALDRI opplevd noen smerter. Helt utrolig. Du merker nesten ikke når behandlingen er over. Dette er en tannlege du kan stole blindt på. Superdyktig!! Og anbefales på det sterkeste!
Har bare positivt å si om Sadia Nazir Khan som tannlege. Hun er en hyggelilg person, sikker i faget og effektiv. Forklarte greit hva hun gjorde og hvorfor. Har vært hos henne flere ganger og kontakter henne igjen ved behov.
Virker usikker. Opptrer nonchalant og "liksom-selvsikker". Jeg likte meg ikke hos henne.
Det positive er at hun er ganske hyggelig og tilgjengelig. Men min behandling gikk så galt som den kunne gå, og dette pga både hennes og hennes tannlegeassistent sin uerfarenhet. De var utrolig klønete og det ble en dårlig opplevelse for meg. Jeg skal i hvert fall aldri mer tilbake. Jeg slet lenge med smerter etter noe som skulle være et enkelt inngrep. Ikke bra.