Bestill time

Tannlege

Bestill time

Komplett undersøkelse
Pris: 1290 kr

Komplett undersøkelse er en munn- og tannhelsesjekk som trengs for å kartlegge ditt behandlingsbehov og gi deg et prisoverslag på eventuell behandling.

Besøket inkluderer også veiledning for bedre tannhelse, tannrens og inntil 4 røntgenbilder.

I dag 8. nov I morgen 9. nov Søn 10. nov Man 11. nov Tir 12. nov

Autorisasjon (2020)

Tilleggskompetanse

Usynlig tannregulering

Maaz Sheikh Ahmad er tannlege i Oslo

Siste vurderinger av Maaz Sheikh Ahmad

Invisalign hos Maaz Ahamd

Pris

Jeg har nylig fullført min Invisalign-behandling hos tannlege Maaz Ahmad ved Oslo Tannlegesenter, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Fra første konsultasjon til siste oppfølgingsbesøk, har opplevelsen vært helt topp.

Maaz er utrolig dyktig og gir personlig veiledning gjennom hele prosessen. Han tar seg alltid tid til å forklare alt i detalj, noe som gjorde meg veldig trygg og komfortabel. Det var aldri noen spørsmål som var dumme – han var alltid tilgjengelig for å svare på det jeg lurte på, og han fulgte opp nøye underveis.
Jeg var uheldig på grunn av brukerfeil slik at tennene mine hadde flyttet seg litt, han tok ansvar og sørget for at tennene kom tilbake på plass etter oppfølgingstime der jeg fikk en ny plan.

Resultatene har vært fantastiske, og jeg er så glad for at jeg valgte akkurat Maaz Ahmad til å utføre behandlingen. Om du vurderer Invisalign eller annen tannbehandling, kan jeg varmt anbefale Oslo Tannlegesenter og tannlege Maaz.

Top invisalign provider!

Pris

Hatt en 20 ukers invisalign- behandling hos Maaz, kunne ikke vært mer fornøyd med både prosessen og ikke minst resultatet! Fantastisk dyktig lege som gjør hele behandlingen til en komfortabel og enkel reise. Tok utrolig godt hånd om min tannlegeskrekk, den stolen som gjorde meg nervøs og «livredd» ble plutselig til en komfortabel og en «lættis» stol å sitte i hos Maaz. Tilgjengelig 24/7, svarer presist på alt du lurer på og dyktig til å tilrettelegge etter behov. Sammen med Omar, er dette en drømmeduo! Top dental doctor av en grunn!🐐

Fantastisk Invisalign-behandling og god oppfølging!

Pris

Jeg fikk Invisalign-behandlingen min hos Maaz Ahmad, og kunne ikke vært mer fornøyd! Fra dag én har han vært utrolig dyktig, og han tar seg tid til å lytte og forstå mine bekymringer. Hele prosessen ble forklart på en enkel og forståelig måte, og Maaz sørget for at jeg følte meg trygg og godt ivaretatt gjennom hele behandlingen. Maaz sørget for at jeg fikk det beste resultatet mulig og at jeg ble helt fornøyd.

Han var alltid tilgjengelig for spørsmål og ga meg god oppfølging, noe som gjorde hele opplevelsen veldig positiv. Hvis du vurderer Invisalign-behandling, kan jeg absolutt anbefale Maaz! Hans ekspertise og genuine engasjement for å gi deg det beste smilet gjør prosessen svært problemfri.

Dårlig erfaring med Invisalign behandling.

Pris

Dårlig kommunikasjon, alltid hastverk, dårlig resultat. Dyrt sammenlignet med andre klinikker.

Vurder gjerne minst 3 alternative klinikker og leger med mer enn 4 års Invisalign erfaring, gjerne som spesialiserer seg i orthodonti.

Det viktigste: resultat er langt fra det man forventer av Invisalign.

En faglig dyktig, oppegående og ålreit tannlege

Pris

Maaz er en veldig behagelig og dyktig tannlege. Er oppdatert på det nyeste innen odontologifaget og er opptatt av at pasienten skal være fornøyd med resultatet. Er man ekstra nysgjerrig på behandlingen tar han seg tid til å forklare og vise hvordan behandlingen skal foregå. Det er på ingen måte skummelt å gå til tannlegen når man går til Maaz. Gir mine varmeste anbefalinger!