Bestill time

Tannlege

Bestill time

Komplett undersøkelse
Pris: 1290 kr

Komplett undersøkelse er en munn- og tannhelsesjekk som trengs for å kartlegge ditt behandlingsbehov og gi deg et prisoverslag på eventuell behandling.

Besøket inkluderer også veiledning for bedre tannhelse, tannrens og inntil 4 røntgenbilder.

I dag 8. nov I morgen 9. nov Søn 10. nov Man 11. nov Tir 12. nov

Autorisasjon (2020)

Tilleggskompetanse

Usynlig tannregulering

Maaz Sheikh Ahmad er tannlege i Oslo

Siste vurderinger av Maaz Sheikh Ahmad

Profesjonell og hennsynsfull

Pris

Rolig, tålmodig og profesjonell tannlege med hjertet for faget sitt! Han var dyktig og god på å forklare hva han gjorde underveis. Var også flink til å kommunisere hva han gjorde til assistentene. Utrolig fornøyd!

Utrolig tålmodig og dyktig!

Pris

Jeg hadde ikke vært hos tannlegen på noen år og bestilte undersøkelse. Dr. Maaz forklarte og veiledet meg gjennom hele prosessen til visdomstennene var ute. Fikk også god informasjon i ettertid for hvordan minimere smertene. Anbefales på det sterkeste!

En utrolig dyktig tannlege

Pris

Var først innom en tannlege som konstaterte at jeg hadde 7 hull og ga en skyhøy pris for fyllinger. Gikk så til tannlege Maaz for en second opinion, og han gjorde en ærlig vurdering og ga en rettferdig pris for jobben han skulle utføre. Han var behagelig, tålmodig og møtte meg på tannlegeskrekken jeg har. Jeg kjente ikke på fobien et øyeblikk under inngrepet, da han var rolig, hadde god kontroll på faget og forklarte underveis steg for steg. Alt i alt er jeg kjempefornøyd med at valget falt på han, og høyst fornøyd med resultatet. Jeg kan anbefale tannlege Maaz på det sterkeste til alle som er plaget med tannlegeskrekk.

Dyktige og hyggelige folk

Pris

De er flinke og hjelper kundene perfekt! Liker hvordan de behandler meg og passer på at jeg har det fint

Veldig fornøyd med behandlingen!

Pris

Tanlege Maaz er en svært dyktig, og engasjert i sitt arbeid. Det er lett å se at han trives i sitt yrke, og at han har god faglig kompetanse. Da jeg har tannlegeskrekk har han klart å betrygge meg i sine behandlinger, og spilt musikk fra radioen for å gjøre meg rolig. Veldig fornøyd med resultatet, og kan anbefale videre på det sterkeste!