Bestill time

Tannlege

Bestill time

Komplett undersøkelse
Pris: 1385 kr

Komplett undersøkelse med røntgenbilder og grundig rens. 40 minutter.

I dag 14. nov I morgen 15. nov Lør 16. nov

Om

Anders Hekneby representerer den neste generasjonen av tannleger i familien Hekneby. Som praktiserende tannlege utdannet ved Odontologisk fakultet ved UiO, bringer han moderne teknikker og innsikt til den familiedrevne tannklinikken i hjertet av Drammen. Anders er ikke bare dyktig i tradisjonell tannbehandling, men har også spesialisert seg som autorisert behandler av Invisalign, en metode for usynlig tannregulering. Han jobber også mye med pasienter med tannlegeskrekk, og er opptatt av å tilby trygg, tilpasset og komfortabel til dem som synes det er vanskelig å gå til tannlegen.

Med sitt engasjement og innovative tilnærming, fortsetter han familiens arv ved å tilby pasientene moderne og komfortabel tannpleie med personlig preg.

Autorisasjon (2019)

Anders Hekneby er tannlege i Drammen

Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Siste vurderinger av Anders Hekneby

Den beste tannlegen jeg kan tenke meg!

Klinikk: Tannlege Hekneby Skrevet
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Anders Hekneby er den beste tannlegen jeg har hatt. Han er rolig og profesjonell, tar seg tid og jeg føler meg sett. Han er lett og smidig og opplevde behandlingen smertefri. Blir godt informert underveis og får den beste behandlingen. Invisalign ble utrolig bea og jeg er kjempefornøyd! Assistentene er også kjempeflinke.