Marianne Christine Sigerstad
Har aldri vært særlig komfortabel med å dra til tannlegen, selv om det bare skulle være for en rutinesjekk av tennene. Da jeg fikk vite at
jeg måtte trekke to visdomstenner var jeg meget glad for at
Marianne behandlet meg. For en utrolig trivelig, behersket og dyktig tannlege! Behandlingen gikk helt smertefritt og opplevelsen var
langt bedre enn forventet! Jeg våger nesten å si at jeg hadde en langt mer positiv opplevelse av å være hos Marianne enn hos noen annen tannlege jeg har vært hos for rutinesjekk!
Meget anbefalt!
Marianne gjør tannlegebesøket mindre ukomfortabelt. Utrolig hyggelig, blid og flink til å forklare hva som skal gjøres. Hun er forsiktig og veldig flink til jobben sin; det går både raskt og knirkefritt. Jeg kunne ikke hatt bedre tannlegebesøk. Hun har gjort terskelen mindre for å ta en sjekk!
Personalet som jobber der, sekretærene og assistentene, er også kjempehyggelig! De smiler lett og er veldig imøtekommende.
De har bra studentpris/rabatt som gjør det lettere for en student å prioritere sin tannhelse!
Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med mitt tannlegebesøk hos Marianne. Hun er utrolig dyktig og veldig, veldig hyggelig. Blid, renslig og veldig flink med mennesker - kvaliteter som virkelig er viktig i helsetjenesten! Som student var det veldig godt å bli tatt så godt vare på, og jeg angrer ikke på å ha gått til privat tannlege. Jeg vil anbefale Marianne på det varmeste!
Beste, mest behagelige tannbehandlingen jeg har fått! Anbefales!