Shoresh Afnan
Tilleggskompetanse
Vurderingsvarsel
Bestill time
Jeg slet lenge med en knukket tann på venstre side,og det sliter på selvtilitten,det var gledens dag å komme til Shoresh Afnan! Han tok godt vare på meg,og jeg følte meg trygg! Resten av Galleri oslo var svært imøtekomende å fine med meg,i en så vansklig tid! Smilet ditt har mer å si enn man tenker over! Men nå kan jeg endelig smile meg til en bedre fremtid! TAKK❤️❤️ Anbefaler dere på det STERKESTE!
Aldri følt meg mer vel etter en tannlegebehandling! Virker som han både kan faget sitt samtidig som han er behagelig, rolig og omtenksom. Effektiv, men ikke stressa og sur. Flink til å forklare alt han gjør på en forståelig måte. Tenk om alle tannleger var sånn.
Siden barndommen har en av mine mest ubehagelige opplevelser vært hos tannlege. For første gang i mitt voksene liv fikk jeg gleden av å møte en tannlege som fikk meg til å le, føle meg avslappet, og før jeg viste ord av det var inngrepet over på rekordtid (noe andre tannleger beskrev som et veldig komplisert og vanskelig inngrep). Jeg fikk til og med latterkrampe under operasjonen, takk for behagelig og morsom opplevelse!
Gruet meg til å fjerne visdomstennene, men kirurg Shoresh Afnan gjorde opplevelsen til noe positivt, gikk superfort og smertefritt. Superfornøyd 😊
Shoresh er en fantastisk tannlege. Rent teknisk ble det åpenbart at han visste hva han drev med fra første stund, og vel så det, men i tillegg er han rett og slett en særdeles behagelig type. Han lytter, sier fra om hva som skjer, og er ganske morsom.
Det var nesten litt synd at mine tannlegebesøk hos han var blant de raskeste jeg har hatt, til tross for nogenlunde komplisert operasjon.