Psykolog Lars Kristian Groth

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Telefonnummer905 03 970905 03 9 ...
Storgaten 20 3126 Tønsberg

Siste vurderinger av Psykolog Lars Kristian Groth

Upersonlig og lite tilgjengelig

Lars Kristian Groth Skrevet

Lars Kristian er en psykolog som er mest opptatt av å lytte til pasienten. Han kommer sjelden med innspill eller gode råd for å komme seg ut av en vanskelig situasjon. I tillegg snakker han veldig lavt, så det kan flere ganger være vanskelig å høre det lille han sier. Jeg måtte flere ganger bedre han gjenta det han sa. Jeg hadde absolutt ingen nytte verdi av å gå hos han pga min depresjon.

Stille og lyttende psykolog

Lars Kristian Groth Skrevet

Han lytter mest, og gir lite konstruktive tilbakemeldinger er min erfaring. Han snakker lavt, og jeg måtte flere ganger be han gjenta det han sa. Sikkert fin for de som bare har behov for å tømme seg, men for meg fungerte det ikke.

Ble mer utrygg

Lars Kristian Groth Skrevet

Trygghet er angstens motor. Men her ble det så mye angst fra min side og endte ikke så bra. Det virket som psykologen visste dette og fulgte meg ned i en dyp depresjon og høy angst uten å forsøke å behandle dette. Et par år siden jeg gikk her nå, men tror ikke denne form for behandling var gunstig for meg.

Effektiv behandling i det skjulte

Lars Kristian Groth Skrevet

For meg fungerte han meget bra, selv om han 99% av tiden kun lytter. Jeg så absolutt ikke dette de 2-3 første gangene, men skjønte 4de og 5te gangen at han virkelig har noe for seg. Jeg trengte 5 behandlinger og vi så da begge to, ikke noen grunn til å fortsette. Han sa jeg kunne ta kontakt igjen hvis jeg følte behov for det.
Min årsak for behov for hans hjelp var moderat (mot alvorlig) depresjon. Alt i alt, så satte jeg stor pris på hans behagelige vesen og kompetanse, sett i ettertid.

Trygg, rolig og klok

Lars Kristian Groth Skrevet

Psykologen har et rolig og behagelig vesen.
Han legger lite føringer, samtalene er initiert av pasienten selv. Han fremstår lyttende, betraktende og veier sine ord før han sier noe. Hans klokskap, tilstedeværelse og tanker har vært til stor hjelp for meg.
Jeg har mottatt langtidsbehandling og har opplevd at han alltid følger opp avtaler, er presis og verdig i sitt møte med meg.