Losbyveien Legesenter

Losbyveien 34 1475 Finstadjordet

Siste vurderinger av behandlere ved Losbyveien Legesenter

Engasjert og dyktig

Lege: Ingunn Landmark Skrevet

Landmark ser deg, tar deg på alvor og er effektiv, men grundig. Flink til å holde fokus på deg som pasient og ikke på PC’en. Hun viser stor grad av empati og faglig trygghet. Kunne ikke hatt en bedre fastlege!

Styr unna!

Lege: Maelyn Ignacio Torres Skrevet

Fikk først et godt førsteinntrykk når jeg var der for helt «normale» ting som de fleste klarer å si noe om, men med en gang det var noe ekstra eller utenom det «vanlige» så går hun over sin egen kompetanse. Jeg var strålende fornøyd med han jeg hadde før, men siden han byttet jobb var det hun her som tok over han sine pasienter. Hun henviser ikke videre før det har gått mange måneder, og tror at hun skal klare å finne ut av alt selv. Hun tror hun selv kan det meste og lytter virkelig ikke til det pasienten har å si da det er pasienten som kjenner kroppen sin best selv. Det var når hun første henviste at problemene ble løst. Bedre å henvise en gang for mye enn en gang for lite. Selv leger kan ikke alt, sånn er det bare. Men, her fikk jeg følelsen av at hun selv trodde så mye på seg selv at ingen andre var bedre og dette skulle hun klare helt på egen hånd. Det gikk ikke denne gangen heller. Følte meg virkelig dårlig behandlet og at hun kun gjorde det hun selv ville. Viktigste legene kan gjøre er å virkelig lytte til pasientene sine og prøve å finne ut problemet sammen med pasienten. Første gang jeg har vært hos en lege som virkelig overkjører deg helt. Styr unna!

Kunnskapsrik og grundig

Lege: Maelyn Ignacio Torres Skrevet

Oppdatert og effektiv. Husker å sjekke hva jeg glemmer selv, det er betryggende. God kommunikasjon, også via internet.

Kald og fraværende

Lege: Ingunn Landmark Skrevet

Kom inn fordi jeg mistenkte spontanabort.
Noe som stemte, men det var ingen medfølelse overhode. Kun et trekk på skuldrene og ok da er det vel det.
Ikke fikk jeg noen veiledning om hva jeg kunne forvente og ikke hva jeg evt skulle gjøre. Fikk beskjed om å komme tilbake hvis jeg fikk feber. Ikke forklaring på hva som ville gjøre at jeg fikk feber..

Veldig dyktig lege!

Lege: Ingunn Landmark Skrevet

En lege man ha tillit til! Hun tar deg virkelig på alvor, tar seg tid til alt og er veldig tilgjengelig. Følger tett opp, gir gode råd og veiledning og vet hva hun driver med! Helt topp!