Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Losbyveien Legesenter
Dyktig lege
Lege: Khuram Gulzar Ahmad SkrevetByttet til Khuram Gulzar Ahmad etter å egentlig ikke blitt hørt eller fått hjelp av andre leger siste 15 år.
En meget dyktig lege som tar deg seriøst og er i møtekommende og hjelpsom. Er veldig glad for å finne en flink lege med yrkestolthet som tar deg på alvor. Flink til å fortelle på en måte som gjør at en vanlig person faktisk skjønner hva han mener.
Veldig godt fornøyd med min nye fastlege!
Interessert i pasienten
Lege: Khuram Gulzar Ahmad SkrevetJeg har byttet fastlege 2 ganger i 2019 fordi jeg ikke fikk hjelp. Dr. Khuram tok ansvar og henviste meg videre, og sørget for at jeg kunne få den hjelpen jeg trengte. Han følger opp hele tiden og er til å stole på. Svarer raskt på henvendelser på Helsenorge.no og jeg trenger aldri å vente lenge på time hos han.
Dette er fastlegen jeg har ønsket meg i mange år og jeg har anbefalt han til en nabo som heller ikke fikk hjelp av sin fastlege gjennom mange år, og han er også kjempefornøyd.
Anbefaler ikke denne legen
Lege: Maelyn Ignacio Torres SkrevetEtter et ulykke har jeg hatt flere opphold på sykehus. Denne legen er dårlig til å lytte, virker stresset og lite intr. Har tidligere hatt samme fastlege i mange år og vært veldig fornøyd, men måtte dessverre finne ny da han gikk av med pensjon!
Hold dere langt unna!!!!!!
Lege: Khuram Gulzar Ahmad SkrevetHar hatt denne legen i over 2 år, og hver gang jeg var hos han så virket han stresset og ville bli ferdig så fort som mulig og før jeg rakk å stå opp fra stolen, forlot han rommet for å hente neste pasient. Har også opplevd at resepter ble enten ikke skrevet eller trukket tilbake når jeg har besøkt apoteket.
Så hvis dere finner en annen fastlege så er det bare å bytte.
Bare for friske personer
Lege: Maelyn Ignacio Torres SkrevetEn hyggelig dame, men:
Ingen tilbakemelding på tvilsomme prøver. Tar ikke hensyn til pasientens sykdomshistorie ved utskriving av medikamenter. Mer opptatt av å prosessere flest mulig pasienter.
Legekontoret generelt: Den yngre generasjonen er hyggelige og serviceminded. De eldre representerer det motsatte.
Konklusjon: Anbefales ikke. Fastelege-ordningens svakheter samlet på et sted.