Cort Piil Helsesenter AS

Strandgaten 221 5005 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Cort Piil Helsesenter AS

God og trygg lege

Lege: Tone Lilleskare Sanyang Skrevet

Tone og og de andre på legenekontoret er helt fantastiske! Det er lett å få time og både resespsjonen og vikarer er alltid hyggelige. Tone spesielt er en god lytter og tar seg alltid tid til deg. Hun lytter til deg og har ikke hastverk.
Anbefales !

Beste og mest omsorgsfulle legen jeg har hatt!!

Lege: Tone Lilleskare Sanyang Skrevet

Jeg er utrolig fornøyd med Tone som fastlege. Hun er så varm og forståelsesfull. Uten tvil den beste jeg har hatt. Det fine med Tone er at hun virkelig lytter til meg, samtidig som vi kan snakke om andre ting.
Med andre ord, SUPER fornøyd☺️

Blid og flink.

Lege: Irfan Sharif Shakoori Skrevet

Doktoren holder det ha lover.
Alltid blid og hyggelig.
Jeg vet at han hører på meg og tilrettelegger for en trygg hverdag.

Lite tillitsvekkende, bagatelliserer problemstillinger

Lege: Carl Fredrik Dalaker Skrevet

Føler meg ikke tatt på alvor og at årelange og reelle plager som er utredet og forsøkt behandlet blir bagatellisert med begrunnelse om at det må være psykisk betinget (uten noe tilbud om samtale eller videre utredning for et evt psykisk problem, som for meg virker rart dersom han virkelig mener det er roten til somatiske plager som har vart over flere år..).
Har hatt 3 konsultasjoner hos han for 3 ulike problem, og opplevd at han hadde en nedlatende og dømmende holdning mot problemstillingene alle ganger, med kommentarer/spørsmål på grensen til frekt rett og slett. Han viser lite profesjonalitet i sin kommunikasjon og opptrer som om han vet best og mest uten å ta seg tid til å grave særlig dypt. Føler meg rett og slett dårlig møtt og oversett, og han har fått meg til å føle med dum som har tatt kontakt med aktuelle problemer, noe jeg i ettertid har skjønt at jeg ikke må ta meg nær av.
3 konsultasjoner var mer enn nok, nå har jeg byttet. Man skal ikke måtte grue seg til å bestille time hos fastlegen sin...

Tidenes fastlege

Lege: Carl Fredrik Dalaker Skrevet

Dalaker er den beste fastlegen jeg har hatt. Hadde det ikke vært for at jeg flyttet fra Bergen til Oslo, hadde jeg nok aldri byttet fastlege.

Dalaker er imøtekommende og tar deg på alvor. Han søker å komme frem til en løsning på problemene dine sammen med deg, og er ikke redd for å tenke utenfor boksen. Dalaker har humor, og fra tid til annen får du også råd som du ikke engang visste at du trengte.

Ved bruk av Pasientsky er han alltid rask til å svare. I en hektisk hverdag har det vært veldig praktisk å kunne be om fornyelse av resept i appen i stedet for å måtte bestille time hver gang.

Dalaker anbefales på det sterkeste!