Cort Piil Helsesenter AS

Strandgaten 221 5005 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Cort Piil Helsesenter AS

Svært empatisk lege

Lege: Tone Lilleskare Sanyang Skrevet

Lyttende og flink lege med engasjement for pasienten. Hun gjør alltid sitt beste +"det lille ekstra".

Dyktig og arbeidsom

Lege: Irfan Sharif Shakoori Skrevet

Dr. Irfan Sharif Shakoori er den aller beste legen jeg har møtt på mine 23 år. Han fortjener virkelig en applaus for måten han behandler pasientene sine på. Stiller alltid opp, er ærlig, motivert og dyktig. Han ser pasientene sine, tar de på alvor og man føler seg svært ivaretatt.

Det er første gangen på mange år (og mange legebytter) at jeg virkelig føler meg sett som individ, med egne behover og problemstillinger. Dette er en fastlege man kan stole på, og som medisinstudent selv er det lett å se hvilke utfordringer man kan møte tidsmessig på ett legekontor. Der står Irfan stødig, og jobber hardt for at alle skal få like mye tid i konsultasjoner, og at alle får den hjelpen de behøver. En rettferdig og dyktig lege!

Dyktig og medmenneskelig

Lege: Carl Fredrik Dalaker Skrevet

Veldig fornøyd med behandlinger over flere år med helse problem. Dyktig og medmenneskelig.

Er til tider veldig stor pågang og det kan merkes med lang ventetid eller tidspress på å bli ferdig med konsultasjon.

Trygt og godt besøk

Lege: Carl Fredrik Dalaker Skrevet

Har mye angst og får aldri sagt det som er problemene mine pga det men Endelig har jeg funnet en lege som forstår meg og ser meg som kan ta ordet når jeg sliter Kunne ikke funnet en bedre lege Kjempe fornøyd.

Seriøs, hyggelig og tillitsfull

Lege: Irfan Sharif Shakoori Skrevet

Jeg har hatt Irfan som fastlege i noen år nå, og har bare gode erfaringer på mine besøk hos han.
Han er flink til å kommunisere, og bruker humor på en fin måte uten at det blir useriøst. Han virker oppriktig opptatt av å hjelpe så godt det lar seg gjøre.