Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved MediCo Legesenter
Flott lege!
Lege: Mayuran Nagarajah SkrevetJeg har vært bort i flere leger igjennom livet, men ikke har jeg bort i noen som har lyttet til meg, tar seg tid, tatt meg på alvor, vært tilgjengelig i akutt situsjoner selv om han ikke er på jobb og gjort sitt beste for å hjelpe meg. Jeg, som pasient, forventer ikke mirakler, men kun at legen skal gjære sitt beste og det har Mayuran bevist gang etter gang. Anbefales sterkt!
faglig dyktig og trygg lege
Lege: Fahim Latif SkrevetJeg føler meg trygg og ivaretatt med Fahim Latif som fastlege! Han lytter og tar raskt tak i ting, ordner opp!
Anbefales virkelig, Jeg er heldig som har han som fastlege!
Dyktig lege
Lege: Mayuran Nagarajah SkrevetEtter mye plager med helsen har denne legen gitt meg ett nytt liv. Jeg har store plager fra barndom med ingen andre leger har lyttet til meg eller forstått meg, eller tatt seg god tid til å høre på meg og å forstå min situasjon. Men denne legen anbefales sterkt!!
Super lege!
Lege: Fahim Latif SkrevetEn veldig sympatisk og imøtekommende lege som lytter når man prater.
Byttet til Fahim etter en time på legevakten i Ski.
Min sønn (7 år) hadde nylig time hos Fahim, og legen henvendte seg direkte til pasienten ved flere anledninger.
Ved timens slutt tok han min sønn i hånden, og takket for i dag.
Dyktig og ivaretagende
Lege: Fahim Latif SkrevetEn dyktig lege som også evner å lytte og være ivaretagende.
Han er flink til å være konkret og effektiv på en positiv måte.