Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved MediCo Legesenter
Dyktig og imøtekommende
Lege: Nadeem Asjid SkrevetJeg er veldig fornøyd med å ha fått Nadeem Asjid som lege. Han er nøye samtidig som han er rask og presis i sine vurderinger og konklusjoner. Jeg føler meg utrolig godt ivaretatt og hørt på.
Trygg og effektiv
Lege: Mayuran Nagarajah SkrevetAldri vært så fornøyd med en lege som jeg er med Mayuran. Etter lang tid med smerter og har jeg endelig funnet en lege som bryr seg om pasientene sine og tar seg tid å lete etter hva som er galt. Han behandler deg som et medmenneske og prøver etter evne å sette seg inn i pasientene sin situasjon. I tillegg er han ekstremt effektiv. Henviser dit han mener vi må, og purrer på om ting går for sakte i helsevesenet.
Han er enkel og prate med, og han er flink med barn. Tommel opp!
Flott lege!
Lege: Mayuran Nagarajah SkrevetJeg har vært bort i flere leger igjennom livet, men ikke har jeg bort i noen som har lyttet til meg, tar seg tid, tatt meg på alvor, vært tilgjengelig i akutt situsjoner selv om han ikke er på jobb og gjort sitt beste for å hjelpe meg. Jeg, som pasient, forventer ikke mirakler, men kun at legen skal gjære sitt beste og det har Mayuran bevist gang etter gang. Anbefales sterkt!
faglig dyktig og trygg lege
Lege: Fahim Latif SkrevetJeg føler meg trygg og ivaretatt med Fahim Latif som fastlege! Han lytter og tar raskt tak i ting, ordner opp!
Anbefales virkelig, Jeg er heldig som har han som fastlege!
Dyktig lege
Lege: Mayuran Nagarajah SkrevetEtter mye plager med helsen har denne legen gitt meg ett nytt liv. Jeg har store plager fra barndom med ingen andre leger har lyttet til meg eller forstått meg, eller tatt seg god tid til å høre på meg og å forstå min situasjon. Men denne legen anbefales sterkt!!