Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bryne Legesenter
Super lege
Lege: Fredrik Paulsen SkrevetByttet til Rune legesenter da jeg ikke var fornøyd med daværende lege. Dr.Paulsen har vært høflig, god til å lytte, å tatt meg å mine 1000 spørsmål på alvor.
Dette er en lege jeg føler meg trygg på.
Kan bli noe ventetid på venterommet, men jeg føler med legene som skal rekke å hjelpe så mange hver dag
Respektfull og forståelsesfull
Lege: Kristin Bakken SkrevetDen beste av dei beste
Hjelpsom , forstår problemet, blir behandlet med respekt og verdighet . Tar seg god tid , ikke noe stress
Pålitelig - vedt å vente på
Lege: Kristin Bakken SkrevetKristin har vært familiens fastlege siden Egil V. sluttet.
Hun har vært med oss gjennom svangerskap, depresjoner, forkjølelser, brukne tær og lignende.
Hun er en travel dame som man til tider må vente litt på for å få møte, men hun er helt klart "verdt å vente på".
Dyktig og forståelsefull og
Lege: Tore Henrik Samuelsen SkrevetLytter og tar det på alvor med undersøkelse og medikamenter Trygghet og forståelse. Imøtekomme og har god tid og tar meg alvorlig
Fantastisk lege
Lege: Elling Christer Hegelstad SkrevetDette er en kunnskapsrik, empatisk og fantastisk bra lege. Lytter og kommer med gode råd, og er det noe akutt så får han deg inn på sykehuset på rappen. Bedre lege skal du lete lenge etter.