Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bryne Legesenter
Fantastisk
Lege: Line Frost Pihl SkrevetBeste fastlege jeg noen gang har hatt! Veldig profesjonell å hyggelig. Alltid like hyggelig hver gang.
Flink og omtenksom
Lege: Tore Henrik Samuelsen SkrevetTar seg faktisk tid og lytter. Veldig flink, holder seg oppdatert og kommer alltid med gode råd. Prøver alltid å hjelpe.
Empatisk og grundig
Lege: Fredrik Paulsen SkrevetHar benyttet denne legen ved flere anledninger og i ulike sammenhenger. Uten unntak er han grundig, lyttende og empatisk. Tar seg tid og gjør at du føler deg sett og forstått.
Beste fastlegen jeg har hatt😊
Lege: Hossen Khorasani SkrevetVeldig flink, tar meg på alvor, lytter og tar seg tid . Verd og måtte sitte en stund før du kommer inn til time.
Faglig dyktig og ydmyk
Lege: Hossen Khorasani SkrevetMeget dyktig, tør påstå han reddet vår sønn på ett år for drøyt 15 år siden. Fikk sendt oss på sykehuset og iverksatt behandling for livstruende infeksjon i 12. time. Gir seg ikke før han finner årsak/diagnose. Åpen ift at han ikke alltid finner utav det selv, men sender oss videre til dyktige fagfolk: fysioterapeuter og andre spesialister mm. Bytter aldri ut denne fastlegen!