Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Eidsvåg Legekontor DA
Respektløs
Lege: Olav Ervik SkrevetKjempet mot en dyp depresjon da jeg til slutt kom til ham, var helt normalt besøk. Men satte ingenting i gang i ettertid. Svarte meg heller ikke på helsenorge når jeg spurte om noe av det han hadde snakket om skulle skje snart.
Svarte etter 2 uker da jeg ringte legekontoret å ba de i resepsjonen purre på ham da svarte han. Rett etter trengte jeg noe dokumentasjon.
Og han hadde sluttet å svare.
Etter en uke ringte jeg igjen og purret og han sendte dokumentasjon som viste seg å være feil.
Ba han sende den riktige men da hadde han sluttet å svare igjen tok 1 og en halv uke å få svar siste gangen.
Medregnet 15 dagers ventetid på å få time brukte han 8 uker på å sende noen ark som jeg virkelig trengte og som endte opp med å få økonomiske konsekvenser for meg.
Var en ufattelig unødvendig kjip belastning å ha Olav ervik som lege da jeg virkelig trengte det. Skriver her for jeg Håper aldri noen andre i min situasjon opplever det samme når de først søker hjelp.
Dyktig lege
Lege: Damir Penava SkrevetHan lytter og er interessert i pasientene. Gode mellommenneskelige egenskaper! Også veldig flink med barn. Anbefales
Omtenksom, kunnskapsrik lege
Lege: Tjakko Harmen Blaauw SkrevetHar hatt mange fastleger. Dette er en av de beste jeg har hatt. Han tar seg god tid, ser på pasienten, omtenksom og kunnskapsrik. Føler meg trygg og ivaretatt. Anbefales+
Trygg og god lege
Lege: Olav Ervik SkrevetDette er en lege som bruker tid på å sette seg inn i situasjonen for å kunne hjelpe deg på best mulig måte. Han lar ingenting være igjen til tilfeldighetene. Han tar pasienten på alvor og følger deg opp der det trengs. Utrolig dyktig lege som vet hvordan han skal bruke humor og blikket for å gi deg en god opplevelse inne på kontoret.
Dyktig og forståelsesfull
Lege: Olav Ervik SkrevetDette er en lege som tar deg alvorlig og setter seg godt inn i situasjonen. Takket være ham fikk jeg kommet raskt under behandling på sykehus. Der fant de underliggende sykdom. Topp karakter fra meg.