Eidsvåg Legekontor DA

Vollane 1 5105 Eidsvåg i Åsane

Siste vurderinger av behandlere ved Eidsvåg Legekontor DA

Oppmerksom, lyttende og proaktiv

Lege: Siri Øyen Skrevet

Siri gir pasienten 100% oppmerksomhet fra første stund, lytter og stiller relevante spørsmål. Hun er åpen for nye innfallsvinkler til et problem og man føler seg godt ivaretatt. Som kronisk syk pasient har jeg personlig hyppige konsultasjoner, og er svært fornøyd. Resten av min familie har også Siri som fastlege, og det har utelukkende vært positive tilbakemeldinger.

Rolig og tilstede

Lege: Damir Penava Skrevet

Ung, men trygg i sin praksis. Får inntrykk av at han har god oversikt og gjør research når det trengs. Henviser vider etter prosedyrer og svarer raskt på nett. Ventetid, men det er innafor rimelighetens grenser og som å forvente når han er ettertraktet.

Komplett

Lege: Olav Ervik Skrevet

Hører på pasient....
Kan desverre være litt ventetid på timen.
Oppegående mann med god kunnskap.....
Gruer meg til han går av med pensjon.

Lyttende og flink

Lege: Damir Penava Skrevet

Flink, lyttende og engasjert lege. Ønsker å forstå hva pasienten trenger og gir råd og anbefalinger. Er ikke nødvendigvis enig med pasient, men begrunner og forklarer. Lege med begge beina godt plantet på jorden. Dyktig og tillitsvekkende. Sitter ikke med ansiktet vendt inn i PC under hele konsultasjon som mange andre leger.

Trygg og tillitskapende.

Lege: Regin Hjertholm Skrevet

Tillitskapende, gir god informasjon og følger opp pasienten på en ansvarsfull og betryggende måte. Som pasient føler jeg meg godt ivaretatt.