Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Innstranda Legesenter AS
Nøye og, med høy gjennomføringsevne
Lege: Bård Asle Jørgensen SkrevetEneste fastlegen som var ledig da jeg flyttet til Bodø. Noe forbausende, da han er blant en av de bedre fastlegene jeg har hatt over tid.
Kan oppleves litt overlegen i begynnelsen, men det synet forandret seg fort. Ekstremt nøye og stiller grundige spørsmål til symptomer og plager en måtte ha.
En av de få legene som ikke nøler med henvisning eller undersøkelse hvis det er et snev av risiko. Lett å prate med.
Tafatt og usikker
Lege: Tine Ludviksen SkrevetTafatt og usikker lege.
Skjer lite
Lite villig til å strekke seg for å hjelpe
Virker uinteressert
Veldig usikker
Har lang svartid på melding, må ofte mase for å i det hele tatt få et svar, svaret er ofte upresist.
Styr unna. Står selv på ny venteliste..
Ikke fornøyd!
Lege: John Espen Rohde SkrevetDe få gangene jeg har vært der har jeg opplevd det som om jeg er en byrde, og at mine grunner for å være der ikke er gode nok. Han lo av problemene jeg kom med og brukte ikke tid på å høre på hva jeg hadde å si. Etter timene følte jeg ikke på noe lettelse eller forståelse. Har vært syk i etterkant av sist time, men ikke villet ny time på grunn av legen og opplevelsen rundt timene som skremte meg.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Susanne Novik SkrevetFlott og lyttende fastlege. Faglig tilstede med det meste av plager en 50 år gammel skrott. En meget dyktig og god fastlege.
Utrygg og alltid borte
Lege: Gro Merete Reppen SkrevetOpplevdes som utrykk og ønsket ikke å lytte på meg som pasient. Opplevde henne også som mye borte da jeg ønsket Time over lengre tid