Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Innstranda Legesenter AS
Trygg, kunnskapsrik og engasjert
Lege: Susanne Novik SkrevetEn lege som møter deg med respekt, forståelse og som strekker seg for å hjelpe. Følger opp henvendelser og behandlinger i etterkant.
Svært dyktig fastlege
Lege: Bård Asle Jørgensen SkrevetEndelig har jeg fått en fastlege som faktisk tar seg tid til å kartlegge problemstillingen og ta det derfra. Jeg føler meg sett og møtt, og det jeg kommer med blir fulgt opp.
Det er også store pluss at det er lett å bestille timer, og at man til og med kan få videokonsultasjoner v. behov.
Trygg og direkte
Lege: Bård Asle Jørgensen SkrevetTakk for rask vurdering og snar henvendelse til sykehus. Ei lita frøken og en løveunge fikk effektiv behandling etter en natt på sykehuset. Vi er takknemlige for å bli tatt på alvor.
Dyktig lege
Lege: Jannicke Fosdahl SkrevetDyktig lege som tar meg på alvor, ser problemene mine og ser min helhet og behov. Dette er egenskaper ikke alle leger har, profesjonell og hyggelig lege.
Trygg
Lege: John Espen Rohde SkrevetHan er en veldig god fastlege, han tar gode vurderinger, rask og finne svar og han får meg til å føle meg trygg og forstått.