Innstranda Legesenter AS

Mørkvedsentret 17 8028 Bodø

Siste vurderinger av behandlere ved Innstranda Legesenter AS

flott lege.

Lege: Tine Ludviksen Skrevet

ser noen mener tine ludvigsen kan være grinete.
vel..alle har rett på en mening.takker demokratiet for det. men jeg er totalt uenig i att hun kan være grinete.jeg har vært grinete mot henne.jeg har vært kranglete.men tine l har taklet meg bra.3 besøk kan være litt lite for å stemple henne som grinete.hun er bare alvorlig og hører på deg.
jeg har spøkt med henne flere ganger og hun med meg.hun er en god lege.hun krangla meg inn på sykehuset.di ville ikke ta imot meg.men tine ga seg ikke.jeg hadde mye vondt i magen.og det var en grunn til det,uten jeg trenger å si mer. hadde det ikke vært for henne.så hadde jeg hatt skikkelig trøbbel m smerter. hun følger meg veldi godt opp.
så dere som opplever tine l som grinete og uinteressert,gi henne litt mer rom.så vil dere finne ut at hun er ei kjempeflink lege.også som person

Etter litt tid kom vi vi dit, men vikaren....

Lege: Bård Asle Jørgensen Skrevet

Jeg opplever Bård Asle som dyktig og pålitelig, spesielt ifht somatikk. Når det gjelder andre plager måtte jeg jobbe litt for å få Bård Asle til å forstå at ikke alt bare går over av seg selv etter noen uker. Etter ett års tid har det gått seg til og det har vært fint å snakke med Bård Asle underveis siden han har vært nysgjerrig og villig til å lære. Vi fikk det til å fungere og han har vært en god fastlege for meg.

Nå har Bård Asle gått ut i praksis og fått inn en vikar. Hun virker både uerfaren og usikker (greit nok), men hun har ikke vært villig til å høre på mine plager, og det virker ubehagelig for henne. Jeg føler meg ikke ivaretatt som medmenneske, og følte at jeg heller måtte ta hensyn til henne når jeg skulle snakke...

Redelig og rolig

Lege: John Espen Rohde Skrevet

En redelig og ydmyk lege som beholder roen i samtaler. Han henviser om han føler en spesialist må se på saken, og svarer raskt via helsenorge.no. Effektiv i spørsmål som er lette å besvare.

Dyktig

Lege: Jannicke Fosdahl Skrevet

Jannicke er en utrolig dyktig lege som tar seg tid til å høre på meg, og stiller seg tilgjengelig for samtaler dersom jeg ikke har noen andre å snakke med. Hun gir gode råd, og har vært flink til å følge opp når jeg startet på nye medisiner. Er utrolig fornøyd med å ha henne som fastlege!

Veldig god lege

Lege: Tine Ludviksen Skrevet

Tine er den beste legen jeg har hatt. Blir alltid tatt på alvor, og hun er god på oppfølging. Ingen problem er for små, og hun nøler ikke hvis hun mener henvisning er det riktige. Hun stiller oppfølgingsspørsmål, og slenger aldri ut en diagnose el.l. før hun har et klart bilde av situasjonen.

Dersom jeg har trengt time fort har dette latt seg ordne ved å ringe. Dersom det ikke haster har jeg gjerne måttet vente noen uker på time. Generelt er alle ansatte der hyggelige og imøtekommende, selv om de har det travelt.

Anbefales absolutt!