Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Innstranda Legesenter AS
Over gjennomsnittet fornøyd
Lege: John Espen Rohde SkrevetOpplever han som profesjonell, har som oftest god tid og det oppleves som om at jeg ikke alltid må haste ut. Gir beskjed om det er satt opp kortere tid enn antatt konsultasjonstid. Han oppleves som forsåelsesfull og sender hensvendelser til spesialister der han ikke har "tilstrekkelig" med kunnskap. Forklarer at det er bare å ta kontak/bestille ny time om det skulle være noe mer. Er forholdsvis rask å svare på henvendelser gjennom "min helse".
Profesionell og rolig
Lege: Tine Ludviksen SkrevetHar hatt Tine Ludviksen som fastlege i noen år. Ser at flere har hatt varierene erfaring med henne, og det kan jeg forstå. Hun er dyktig, men hun er ikke en veldig animert person. Hun foretrekker å holde seg professionell i alle situasjoner, og det har jeg personlig likt med henne. Jeg har gått igjennom flere forskjellige helseutfordringer de siste årene, både fysisk og psykisk, og hun har alltid tatt meg seriøst og vært villig til å gi god hjelp.
Har også hatt kontakt med vikaren hun hadde mens hun var ute i mammapermisjon, tror hun het Stine. Opplevde vikaren som hyggelig, imøtekommende, mer animert og ja, nyutdannet, men det er ikke nødvendigvis negativt.
Har som oftest fått time innen en eller to uker, selv i travle perioder.
Alt i alt, anbefaler jeg Tine Ludviksen som fastlege.
Ikke noe særlig
Lege: John Espen Rohde SkrevetVirker som han har lagt en formening om meg før jeg allerede har rukket å gått inn døra.
Han vil også ha meg ut fortest mulig, og er alltid sein.
Hensynsfull og profesjonell
Lege: John Espen Rohde SkrevetJeg har hatt J. E. Rohde som fastlege siden 2016, og jeg opplever han som nøye, profesjonell og effektiv uten å ha hastverk. Han har god kunnskap innen sitt fagfelt og er i tillegg rask å svare på henvendelser gjennom "min helse".
Fornøyd
Lege: Bård Asle Jørgensen SkrevetEr meget fornøyd med Bård. Han tok mine problemer seriøst, og gjorde sånn at jeg fikk rask behandling