Innstranda Legesenter AS

Mørkvedsentret 17 8028 Bodø

Siste vurderinger av behandlere ved Innstranda Legesenter AS

Føler nedverget

Lege: John Espen Rohde Skrevet

hadde store smerter i rygg og hodet og endte nesten med å dra direkte til legevakten, men ventet til dagen for å ta kontakt med ovennevnte. Bare for å bli snakket til som om jeg hadde null peiling over egen situasjon. Å bli fortalt å bare gå mer tur og spise bedre føles meget nedverdigede å bli fortalt rett etter jeg har forklart hvordan en del av medisinene mine har store bivirkninger over appetitten.

Himling med øyne

Lege: John Espen Rohde Skrevet

Har vært innom han flere ganger, og etter hver gang har jeg hatt en dårlig følelse etter timen. Idet jeg forklarer og prøver å få han til å forstå problemet føler jeg at man ikke blir trodd og at han blant annet himler med øynene. Blir å bytte fastlege fortest mulig.

Trygg, flink og morsom

Lege: John Espen Rohde Skrevet

Flink lege etter min erfaring. Vært der med diverse plager - alt fra fysisk til psykisk. Og har alltid følt meg hørt og tatt på alvor. Samtidig som han kan ta ting med litt humor. Føler meg alltid trygg her

Fantastisk person

Lege: Gro Merete Reppen Skrevet

Uten Gro Merethe hadde jeg ikke levd i dag.

Hun har med årene fått meg fra å eksistere til å være toppleder i en stor bedrift. Aldri har hun tvilt på mine evner, alltid har hun heiet på meg uansett hvor svart og håpløst livet har føltes.

Hun hjalp meg opp fra kista og til toppen av verden 💖

Jeg vil for alltid være denne nydelige personeligheten takknemlig for alt hun har gjort og gjør for meg.

Generelt er hele innstranda legesenter ett flott legesenter med trivelige ansatte på alle plan.

Denne legen anbefales, men jeg beklager folkens min plass får dere IKKE! 😉

Flink, ryddig, og får ting ordnet

Lege: Jannicke Fosdahl Skrevet

Jannicke er god til, og tar seg tid til å lytte på pasienten. Dette gjør at en føler seg sett. Hun er en flink lege som jeg føler meg trygg hos.
Kan ikke komme på noe som ikke er bra.