Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Christianslund Legekontor
Flink og veldig dyktig med barn
Lege: Van Tho Nguyen SkrevetAlle i familien har Nguyen som lege og er veldig fornøyde. Han tar seg tid og er han usikker ordner han heller en test ekstra, forhører seg med en kollega eller henviser videre i stedet for å bare gi opp. Får ofte raskt svar skriftlig/elektronisk på resultater. En god person å bare snakke med hvis man er på et tøft sted i livet. Synes alltid vi har fått time ganske raskt (maks to dager senere) og kommer som regel inn til tiden. De gangene det er forsinkelse liker jeg å tenke på at han tross alt tar seg tid med deg som pasient og at det kan ha forskjøvet dagen litt. Med barn er han skikkelig flink og barnet vårt som har vært der som 2 og 3 åring har det alltid gått som smurt med alt av undersøkelser. Setter seg ned på gulvet og leker barnet igjennom undersøkelsene. Stor stjerne for at han ikke skriver ut antibiotika i hytt og gevær!
vennlig, vanskelig å kontakte
Lege: Van Tho Nguyen Skrevetvanskelig å få kontakt med. Har bare faks ikke epost. I telefonkøen får man vente på plass nr 2 i minst en halvtime. Vanskelig å fylle i brukerveiledningen som ikke fungerer.
HJEMMESIDEN er lite informativ. Veldig vanskelig å kommunisere med pga opplysninger som er nevnt ovenfor.
Anbefaling:
skaffe epost så at det blir mulig å kommunisere.
Kunnskapsrik
Lege: Ove Kristianslund SkrevetEn god og kunnskapsrik fastlege. Forstår min problemstilling og formidler et løsningsforslag på en god måte.
Flink og hyggelig
Lege: Van Tho Nguyen SkrevetAlltid blid og optimistisk. Hører på meg og hjelper på mange måter. Har gode råd og forslag til behandling.Endel forsinket av og til
Trygg og kunskapsrik
Lege: Van Tho Nguyen SkrevetEn god lege jeg føler meg trygg på. Veldig god på å lytte, tar seg god tid og viser omsorg.Får raskt time.Godt humør og alltid blid.