Christianslund Legekontor

Christianslund alle 4 1613 Fredrikstad

Siste vurderinger av behandlere ved Christianslund Legekontor

Inkluderende

Lege: Ove Kristianslund Skrevet

Kommer ofte med personlige fortellinger. Lytter og forklarer. Føler for det meste at jeg blir hørt. .

Tar deg på alvor

Lege: Van Tho Nguyen Skrevet

Oppleves som en lege som tar deg på alvor. Lytter til hva du har og si. På meg virker han faglig sikker, dessuten tør han spørre kollegaer om innspill hvis han er i tvil.

Fastlege

Lege: Ove Kristianslund Skrevet

Flink lege, men du bør ikke ha dårlig tid! Lang kø både på telefon og for å få time...
😲

Meget hygelig , men er ikke erfaren lege.

Lege: Van Tho Nguyen Skrevet

Dårlig oppfelging ,leser ikke resultater av prøver /blodprøver, ultralyd, skanning /. Gir ikke beskjed til pasienten selv om resultaten er ikke tilfredstilende . vil ikke gå videre med utforskning for å hjelpe pasienten , pasienten føller seg fårlatt av hjelpeløs eller uerfaren lege. Jeg har føllelse et jeg masser for mye og med dette her en liten angst å oppsøke min lege. Har bedd om sykkehus undersøkkelse på grunn av flere lymfekjærtel som er evig hovne og gjør vondt , men fikk nei. Det dukker flere symptomer i forbindelse med dette og jeg føller at noe er alvorlig galt , men legen ser ikke det slik.
Ps.er ikke forberedd til pasientens innkomst / leser sjornalen mens du sitter hos ham .

Lege

Lege: Van Tho Nguyen Skrevet

Det er faktisk den verste legen jeg har hatt! Tok ikke meg på alvor! Og ler høyt (bokstavelig talt) faktisk når jeg forteller om ryggensmerter!
Jeg anbefaler ikke denne legen til noen!