Trollåsen Legesenter

Trollåsenveien 25 1414 Trollåsen

Siste vurderinger av behandlere ved Trollåsen Legesenter

God fastlege for hele familien!

Lege: Ole Petter Brunstad Skrevet

Vi har hatt Brunstad som fastlege for barna (en jente og en gutt) som nå er blitt omkring 20 år, og vi har god erfaring med behandling av barna og av oss voksne - inkludert utreding og videre henvisninger til spesialister ved behov! Vår erfaring er kun positiv, og vi opplever han som imøtekommende, profesjonell og dyktig. Jeg mener det er bedre at vi venter på legekontoret enn at han tvinner tommeltotter og venter på pasientene, og selv om han skriver på PC under konsultasjonen (hvem gjør ikke det i dag?) så opplever jeg at han lytter til det vi sier.

Fantastisk lege

Lege: Inger Marie Veiby Skrevet

Hun tar deg på alvor, og er oppriktig interessert i å hjelpe deg. En veldig dyktig lege, som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Enestående lege

Er heldig å ha Inger Marie Veiby som lege. Det er alltid noe ventetid men det
er uungåelig med tanke at hun har ikke ledige plasser for nye pasienter. Det er derfor jeg byttet aldri legen selv om jeg flyttet to ganger allerede og bor langt fra Trollåsen.

Den beste legen jeg har hatt!

Lege: Inger Marie Veiby Skrevet

Hun har alltid tid og tar seg god tid til å høre. Forståelsesfull, dyktig og grundig lege. Hun leter etter svar og er virkelig flink!

Ikke fornøyd

Lege: Ole Petter Brunstad Skrevet

Jeg har ikke selv hatt han som lege, men er datter til en som har hatt han. Hun fikk liten og seriøs oppfølging, og var alvorlig syk og ble sendt hjem. Jeg har ingen tillit og vil heller ikke anbefale noen å gå til denne legen.