Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Trollåsen Legesenter
Enestående lege
Lege: Inger Marie Veiby SkrevetEr heldig å ha Inger Marie Veiby som lege. Det er alltid noe ventetid men det
er uungåelig med tanke at hun har ikke ledige plasser for nye pasienter. Det er derfor jeg byttet aldri legen selv om jeg flyttet to ganger allerede og bor langt fra Trollåsen.
Fantastisk lege!
Lege: Bjørn Watle SkrevetBjørn Watle har vært min fastlege i 14 år, men jeg har aldri hatt behov for fastlege før jeg nylig ble gravid. Den behandlingen og oppfølgingen jeg har fått er helt enestående. Watle er effektiv, lyttende, serviceinnstilt, proff og henviser videre når det trengs. Watle får meg til å føle at jeg er i de tryggeste hender og at han bryr seg, alt med et glimt i øyet.
Jeg kommer aldri til å bytte fastlege selv om det er et lite prosjekt å komme seg til Trollåsen.
Den beste legen jeg har hatt!
Lege: Inger Marie Veiby SkrevetHun har alltid tid og tar seg god tid til å høre. Forståelsesfull, dyktig og grundig lege. Hun leter etter svar og er virkelig flink!
Ikke fornøyd
Lege: Ole Petter Brunstad SkrevetJeg har ikke selv hatt han som lege, men er datter til en som har hatt han. Hun fikk liten og seriøs oppfølging, og var alvorlig syk og ble sendt hjem. Jeg har ingen tillit og vil heller ikke anbefale noen å gå til denne legen.
Vet ikke hva jeg skal si
Lege: Rebecca Lumb Sannum Skrevet- Aldrig tilgjengelig
- Virker uintressert
- Får ikke en trygghetsfølelse av henne.
- Før inntrykk av at hun er veldig apatisk.
Er vanskelig og få noen form for relasjon til en fastlege som aldrig er tilstede, og når hun først er tilstede så føler jeg at man ikke får den oppfølgingen man trenger eller di rådene man er ute etter. Også vanskelig og få henvisning når hun trenger mer info og flere samtaler med henne som da er vanskelig når hun er så utilgjengelig som hun er.