Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kvadraturen legesenter
God lege.
Lege: Inge Jørandli SkrevetJeg føler at han snakket et språk jeg forstår. Tar tid til deg. og han har humor. Han er opptatt av helheten, og bringer inn andre ting som er viktig å tenke over.. Jeg er skjeldent til lege. men når jeg er der. vil jeg at han lytter og ikke gir meg en følelse av at jeg snart må gå.. Det gjør ikke Inge. Fått god hjelp ang henvisning også..
Glad for en dyktig og klok fastlege!
Lege: Anne Sissel Sørensen SkrevetAnne Sissel Sørensen er lyttende, tar seg tid, undersøker, veileder og gir råd. Hun gir rask hjelp når det trengs. Er hun i tvil, tar hun initiativ og sender meg videre til spesialist. Vågsbygd Legesenter synes godt organisert og det blir korte ventetider på telefon o.l. Jeg er veldig glade for å ha en så dyktig og klok fastlege!
Fantastisk dame!
Lege: Anne Sissel Sørensen SkrevetFantastisk lege med gode medisinske vurderinger. Hun lytter som et medmenneske, og tar pasientene sine på alvor.
Flink!
Lege: Anne Sissel Sørensen SkrevetHadde henne som lege da jeg bodde hjemme, og gikk til henne i 19 år. Hun var god til å lytte, følge opp og grundig. Hun var snill og behagelig å snakke med. Jeg byttet henne for 6 år siden, men til og med da jeg ringte henne for noen uker siden på vegne av min mor, spurte hun meg hvordan det gikk med noen plagene jeg hadde hatt da jeg gikk hos henne.
Beste legen
Lege: Inge Jørandli Skrevettar seg god tid når jeg er der. Positiv og er rask til å sende meg til andre spesialister om det trengs