Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Medicus Helsesenter
En dyktig og omsorgsfull fastlege.
Lege: Rubin Vashisht Bengtson SkrevetJeg ønsker å gi min aller beste tilbakemelding til fastlege Rubin. Hun er både min og mine barns fastlege, og jeg føler meg utrolig heldig som har henne som vår lege.
Rubin tar seg alltid tid til å lytte nøye til mine bekymringer, enten det gjelder meg selv eller barna. Hun forklarer alt på en klar og forståelig måte, noe som gir meg en trygg og ivaretatt følelse under konsultasjonene.
Hun er også flink til å henvise til spesialister når det er nødvendig, og hun er alltid rask til å finne den beste løsningen for mine behov.
Kort sagt: Rubin er en enestående fastlege som fortjener all ros. Vi er utrolig heldige som har henne som fastlege, og jeg kan varmt anbefale henne til alle som leter etter en dyktig og omsorgsfull fastlege!
Forståelsesfull og tar seg tid med pasientene.
Lege: Rubin Vashisht Bengtson SkrevetSå hyggelig fastlege, og man føler seg forstått. Rubin tar seg også god tid med pasientene og man føler til slutt at man kjenner henne. Helt fantastisk 10/10
Sympatisk og lyttende.
Lege: Niels Christian Henning Wrengler SkrevetVar naturligvis litt spent på min nye fastlege. Niels Henning fremstod som lyttende og sympatisk. Tok seg god tid og gav et godt inntrykk. Anbefales absolutt!
Behagelig, avslappet og kunnskapsrik
Lege: Elisabet Kopperud Kvinge SkrevetFor første gang i mitt liv har jeg en lege som ikke har dårlig tid, er stresset eller sur.
Veldig behagelig lege som jeg anbefaler på det sterkeste. Man blir tatt godt vare på hos Kvinge.
Bytt til henne nå før kvoten er full.
Veldig flotte og nye lokaler også.
Empatisk og imøtekommende
Lege: Niels Christian Henning Wrengler SkrevetJeg er veldig fornøyd med Henning som min nye fastlege. Jeg opplever ham som empatisk, hensynsfull og dyktig.